www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Fwd: staking i.v.m. dure euro
Merel Mirage on Tue, 25 Jun 2002 13:25:02 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Fwd: staking i.v.m. dure euro


 


Subject: FW: staking i.v.m. dure euro
Date: Mon, 24 Jun 2002 11:09:19 +0200

Consumentenstaking,

Zoals wij steeds in onze beurs merken is, sinds de invoering van de Euro, alles duurder geworden. Men heeft het Gulden teken eenvoudig verwisseld met het Euro teken. Daar moet nu een einde aankomen, wij roepen een consumentenstaking op.

En wel op 1 Juli 2002 !!

Op deze dag kunnen wij een teken geven, waaraan iedereen mee mag en moet doen, ook jij!  Het zou geen enkel probleem moeten zijn, een dag geen geld uit te geven, geen levensmiddelen inkopen, niet tanken, geen cafébezoek.

Het zal geen enkel effect hebben als dat 1 persoon doet, maar als wij allemaal hieraan meedoen,draagt elke consumentenstaking er aan bij, dat de verantwoordelijken de ogen geopend worden.

Stel je eens voor, heel Nederland koopt een dag lang helemaal niets! Als wij dan nagaan, dat eenieder van ons gemiddeld 10 Euro per dag uitgeeft, is dat bij 16 miljoen Nederlanders een effect van 160 miljoen Euro !! dit moet toch een duidelijk signaal zijn!

Help mee deze actie te verspreiden en kenbaar te maken,stuur deze mail aan iedereen die je kent, en praat erover met hen die geen e-mail hebben.

Dus op 1 juli om 0.00u begint de staking!!  het gaat ons allemaal aan,!!!!!!
OOK JIJ !!!!!!