www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] V2_ activiteiten in september 2005
richard de boer on Tue, 26 Jul 2005 12:42:07 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] V2_ activiteiten in september 2005


*************************************************
V2_ in september 2005:

1. Audio Signal Processing workshop
2. Le Placard: Rotterdam Headphone Lounge
3. Hands On Hands Off! (expo + event)
4. V2_Store wordt SIM-Central
*************************************************

1. Audio Signal Processing workshop

Datum & tijd: donderdag 1 t/m zondag 4 september, 11.00-18.00 uur
Toegang: 60 euro (incl. lunch, thee & koffie)
Locatie: V2_, Eendrachtsstraat 10, Rotterdam
In een vierdaagse workshop geven geluidskunstenaars Frank Barknecht en Aymeric Mansoux een inleiding op de principes van Audio Signal Processing op het vlak van real-time muziekproductie. Deze workshop richt zich specifiek op mensen die verder willen komen in het werken met digitaal geluid of die zich interesseren voor de achterliggende processen van de software die ze nu al gebruiken.
Deelnemers dienen zich op te geven vˇˇr 19 augustus 2005. Zie voor meer informatie http://www.v2.nl2. Le Placard: Rotterdam Headphone Lounge

Datum & tijd: zondag 4 september, 20.00-23.00 uur
Toegang: 2,50 euro
Locatie: V2_, Eendrachtsstraat 10, Rotterdam
Voor de opening van het nieuwe culturele seizoen wordt V2_ omgetoverd tot een loungeruimte waar je van elektronische muziek kunt genieten door je koptelefoon aan te sluiten. Met deze Rotterdam Headphone Lounge sluit V2_ zich aan bij het internationale festival Le Placard dat liveconcerten via koptelefoon en internet organiseert.
Zie ook http://www.v2.nl3. Hands On Hands Off! (expo + event)

Datum: vrijdag 9 t/m zondag 11 september
Toegang: gratis
Diverse locaties in Rotterdam
Hoe verhouden wij ons tot de media die ons dagelijks omringen en be´nvloeden? Die vraag staat centraal in het programma Hands On Hands Off! tijdens het Rotterdamse festival De Wereld van Witte de With.
In dit weekend presenteert V2_ de publieke kunstwerken Pink Noise van het collectief HeHe.org in de Witte de Withstraat en Pixelsex van Tim Otto Roth op de KPN-toren op het Wilhelminaplein. Op zaterdagmiddag 10 september worden bij V2_ de projecten van deze kunstenaars nader onder de loep genomen. Daarnaast zal de Belgische geluidskunstenaar Els Viaene een koptelefoonconcert geven dat ons loskoppelt van ons lichamelijk ruimtegevoel.
Zie voor alle info http://www.v2.nl4. V2_Store wordt SIM-Central

V2_Store gaat verzelfstandigen onder de nieuwe SIM-Central. De Rotterdamse speciaalzaak voor beeldcultuur, filosofie, nieuwe media en elektronische muziek verruilt in september zijn duistere schuilkelder aan de Eendrachtsstraat voor etalageruit en daglicht. Aan de Witte de Withstraat wordt een nieuwe stek gedeeld met expositieruimte en stylingcentrum Roodkapje.
Hans Beekmans (V2_Store): ôRotterdam is toe aan een speciaalzaak met de juiste balans tussen theorie, praktijk en cultuur. Genoeg pop om het 'leuk' te houden en genoeg diepgang om je wenkbrauwen voor te fronzen.ö
De opening van SIM-Central vindt plaats op zaterdag 10 september. Het programma wordt later bekendgemaakt evenals de nieuwe website. Het nieuwe adres voor het toonaangevende en obscure in elektronische beeld- en geluidscultuur is:
SIM-Central
Witte de Withstraat 13
3012 BK Rotterdam.***************************************** V2_, Instituut voor de instabiele media Eendrachtsstraat 10, 3012 XL Rotterdam Postbus 19049, 3001 BA Rotterdam Tel (010) 206 72 72 | Fax (010) 206 72 71 E-mail v2 AT v2.nl | URL http://www.v2.nl *****************************************

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).