www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Utopia
Braintec on Wed, 17 Aug 2005 19:37:54 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Utopia


Uitnodiging

In het kader van Symposium Gorinchem 2005 is in het Gorcums Museum de tentoonstelling UTOPIA te zien. De deelnemende kunstenaars zijn Tiong Ang, Ross Birell, Greg Colson, Anno Dijkstra, Lidy Jacobs, Remy Jungerman, Joep van Lieshout/AVL, Frank Mandersloot, Sonia Rijnhout, Berend Strik/One Architecture en Roy Villevoye.
Tevens is op de eerste verdieping van het Gorcums Museum een tentoonstelling te zien van Braintec, een Amerikaans bedrijf dat onderzoek doet naar herbeleving van herinneringen.

Op vrijdag 19 augustus 2005 organiseert het Gorcums Museum in samenwerking met de Artoteek Gorinchem een avond rond het thema UTOPIA in het auditorium op de eerste verdieping van het museum. Op deze avond, die rond 20.00 uur begint, zal Braintec-consulente Rosanne van Klaveren uitleg geven over de ontwikkelingen binnen het onderzoek naar herinneringen. Daarnaast houdt Rudi Hodel, conservator moderne kunst van het Fries Museum, een inleiding over het thema UTOPIA in de beeldende kunst.
Tijdens en na de voordrachten is er gelegenheid tot discussie en kunnen utopische de denkbeelden uitgewisseld worden. Voor muziek en een drankje wordt gezorgd. De tentoonstelling UTOPIA is eveneens te bezichtigen.

Wij nodigen u van harte uit deze bijzondere avond bij te wonen.

www.braintec.info / www.humanupload.com / www.proefpersonen.nl 
______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).