www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] vanavond talkshow in de Waag
Waag Society on Wed, 7 Sep 2005 11:59:16 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] vanavond talkshow in de Waag


Waag Society presenteert vanavond Anje Roosjen, Lars Eijssen en Igor Bacovich in gesprek met Paul Groot

Er staat weer een borrelend en bruisend seizoen voor de deur in het Theatrum Anatomicum bovenin de Waag op de Nieuwmarkt in Amsterdam. Waag Society, medialab op het scherpst van de snede, presenteert in het seizoen 2005-2006 een aantal reeksen lezingen, talkshows en discussies rond verschillende thema's. Hierover wordt u uitgebreid op de hoogte gehouden, onder andere via de Nettime-lijst.

Afgezien hiervan zullen er op gezette tijden talkshows worden georganiseerd waarin specialisten hun keuze uit het -digitale- cultuuraanbod zullen presenteren. Vanavond een eerste pilot-uitzending met Paul Groot, werkzaam bij Mediamatic en oud redacteur van Museumjournaal.

Paul Groot praat met Anje Roosjen, verantwoordelijk voor het project Kloone4000 http://kloone.anjeroosjen.com <http://kloone.anjeroosjen.com/>, Lars Eijssen, een kunstenaar die zich de laatste jaren voornamelijk met performances bezighoudt http://members.chello.nl/eijssen en Igor Bacovich, danser bij Krisztina de Chatel http://www.dechatel.nl.

<>
U bent van harte welkom in de Waag. De avonden worden gestreamd via http://connect.waag.org <http://connect.waag.org/> (dus zonder www).


Waar: Theatrum Anatomicum, Waag, Nieuwmarkt 4, 1012CR, Amsterdam

Wanneer: 7 september 2005, 20.00 uur

Toegang: gratis
______________________________________________________ * Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet * toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een * open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek. * Meer info, archief & anderstalige edities: * http://www.nettime.org/. * Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).