www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Errorist Global Gathering
Menno Grootveld on Thu, 13 Apr 2006 14:20:23 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Errorist Global Gathering


Maandag 17 april, Tweede Paasdag, is culturele vrijplaats Het Buitenland in Amsterdam het toneel van de eerste Errorist Global Gathering, georganiseerd door de Erroristische Internationale. Het is de bedoeling dat de EGG een jaarlijkse traditie wordt.

Wat is de Erroristische Internationale en kun je daar lid van worden?

De Erroristische Internationale is een wereldwijd verband van kunstenaars, muzikanten en (media-)activisten, die het maken van fouten en vergissingen als een essentieel onderdeel van hun werk beschouwen. Als je nooit een fout maakt, leer je immers ook nooit wat. Het is bloedsaai om altijd maar naar volkomen geperfectioneerde kunstwerken te kijken of naar sufgerepeteerde musici te luisteren. Laat er alsjeblieft eens iets mis gaan! Dat is kort samengevat het motto van de Erroristische Internationale. En ja, je kunt lid worden, mits je bereid bent om in het openbaar op je bek te gaan.

HET BUITENLAND wil graag ruim baan geven aan de verfrissende nieuwe stroming van het Errorisme. Daarom roepen wij iedereen op te komen kijken en luisteren op maandag 17 april, Tweede Paasdag, tussen 13 en 20 uur. De entree bedraag 5 euro.
Op het programma staan diverse optredens, voordrachten en acts, van onder meer Motor Toaster, Harry Merry, Evolution Maze, Videotroopers, Darko Fritz, Erik Hobijn en Matthijs van Boxsel.
HET BUITENLAND ligt ingeklemd tussen het Amsterdamse Bos en Schiphol aan de rand van het Nieuwe Meer. Het adres is: Oude Haagsweg 51, Amsterdam. Zie voor een routebeschrijving www.buitenland.org


Mensen die zelf in één of andere vorm een bijdrage willen leveren aan het programma, hoeven in principe geen entree te betalen en kunnen zich melden bij Menno Grootveld (0646012205) of Bastiaan Lips (0618392409).______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).