www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] 10DE SIGCHI CONFERENTIE: 'THE WEB AND BEYOND'
Geert Lovink on Mon, 8 May 2006 10:49:44 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] 10DE SIGCHI CONFERENTIE: 'THE WEB AND BEYOND'


10DE SIGCHI CONFERENTIE: 'THE WEB AND BEYOND'

Op donderdag 8 juni vindt in het Tuschinski Theater te Amsterdam de conferentie 'The Web and Beyond' plaats. Hier zullen de ontwikkelingen die sommigen samenvatten als 'Web 2.0' onder de loep worden genomen. Aandacht is er voor nieuwe dynamische interface-oplossingen, technologische ontwikkelingen, user generated content, social networking. En uiteraard de gevolgen voor individu, bedrijf en samenleving. De nadruk ligt op interaction design in de praktijk.

Toonaangevende sprekers uit zowel de User Experience community als het bedrijfsleven geven hun visie op de toekomst van het web. Te verwachten zijn ondermeer:

Jared Spool--Oprichter van 'User Interface Engineering', internationaal en toonaangevend adviesbureau op het gebied van website en product usability. Meer over Jared Spool: www.uie.com <http://www.uie.com/

Jesse James Garret--Medeoprichter van adviesbureau Adaptive Path, pionier op het gebied van information architecture en auteur van het standaardwerk 'The elements of User Experience'. Meer over Jesse james Garret: www.adaptivepath.com <http://www.adaptivepath.com/>

Bill Scott (Yahoo!)--User Experience designer bij Yahoo!. Expert in het toepassen van AJAX-technologie.

Meer over Bill Scott: www.billsportfolio.com <http://www.billsportfolio.com/>

Tijdens het congres is er ruimte voor het presenteren van vacatures en stageplaatsen. Verder kunnen studenten en promovendi hun werk zichtbaar maken tijdens de postersessie. Meer informatie: participatie {AT} thewebandbeyond.nl <mailto:participatie {AT} thewebandbeyond.nl>

Het Tuschinski Theater uit 1921 in de Reguliersbreestraat geldt als één van de mooiste bioscopen ter wereld, gebouwd in een exotische mengeling van Art Deco en Amsterdamse Schoolstijl.

Door mee te helpen bij de organisatie van deze conferentie kunnen studenten gratis toegang krijgen. Op de dag zelf, of ervoor, worden de vrijwilligers ingezet bij bijvoorbeeld de registratie, zaalwacht of andere operationele zaken. Er blijft echter genoeg tijd over om ook zelf de conferentie te beleven.

Geïnteresseerd? Meer informatie: participatie {AT} thewebandbeyond.nl <mailto:participatie {AT} thewebandbeyond.nl>

Registreer nu online. Als u vóór 12 mei registreert betaalt u minder en bent u verzekerd van een plaats.

Studenten en promovendi hebben recht op korting. Ook Leden van BNO, SIGCHI.NL, BelCHI en ACM SIGCHI hebben recht op deze korting. Dit geldt overigens ook voor deelnemers aan de Adaptive Path workshop op 7 juni.

Online registreren: www.thewebandbeyond.nl/registreren
Meer informatie:  <http://www.thewebandbeyond.nl/>
______________________________________________________ * Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet * toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een * open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek. * Meer info, archief & anderstalige edities: * http://www.nettime.org/. * Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).