www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Tien maanden Simuze gebundeld op cd 'Spread the Love' (pers
Bjorn Wijers on Wed, 17 May 2006 14:26:11 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Tien maanden Simuze gebundeld op cd 'Spread the Love' (persbericht)


Beste Nettimers,

Graag wil ik jullie op de hoogte brengen van ons initiatief om tien maanden Simuze en de lente te vieren met een cd vol met Creative Commons gelicenseerde muziek. Zie voor de details het persbericht wat hieronder staat.

Ik wens jullie veel luisterplezier!

grtz
BjornW


PERSBERICHT Tien maanden Simuze gebundeld op cd 'Spread the Love'

Simuze biedt helaas - net te laat voor moederdag - een cadeautje aan. Een cd propvol met Creative Commons gelicenseerde muziek die vrij verspreid mag worden. Negentien nummers om cadeau te geven en de lente te vieren.

De cd bevat onder andere muziek van We Vs Death (finalist Grote Prijs van Nederland) en Multigrade Motoroil (winnaar Clash of the Titans Utrecht) naast zeventien andere toppers. Volledig in lijn met de 'do-it-yourself' houding van Simuze is de cd gratis te downloaden (inclusief hoesje en vouwinstructies) van:

http://www.simuze.nl

Simuze is ontstaan uit ontevredenheid met de wijze waarop de media en de muziekindustrie met muziek, muzikant en muziekliefhebber omgaan en het idee dat dit anders kan. Simuze draait om muziek (geluid) in alle vormen. Het is een muziek community waarbij muzikanten en muziekliefhebbers elkaar ontmoeten en muziek uitwisselen, remixen of verder bewerken. Muzikanten kunnen hun muziek uploaden onder een Creative Commons licentie naar keuze. Zo beschermt de muzikant zijn muziek en geeft tegelijkertijd anderen meer vrijheid het te gebruiken. Ook als je geen muzikant bent kun je je aanmelden en nieuwe muziek ontdekken bij Simuze.

Simuze is een project van Stichting Open Media en wordt mede mogelijk gemaakt door XS4ALL en Digitale Pioniers.
______________________________________________________ * Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet * toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een * open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek. * Meer info, archief & anderstalige edities: * http://www.nettime.org/. * Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).