www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] creatieve en ondernemende geesten gezocht
Geert Lovink on Thu, 25 May 2006 16:39:05 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] creatieve en ondernemende geesten gezocht


From: <creativechallengecall {AT} kennisland.nl>
Date: 25 May 2006 12:11:37 PM
To: <creativechallengecall {AT} kennisland.nl>
Subject: Creative Challenge Call: creatieve en ondernemende geesten gezocht om samen te werken


De Creative Challenge Call is een oproep aan bedrijven, creatieve ondernemers en brancheverenigingen. Zij kunnen voorstellen indienen waarin netwerkvorming, kennisuitwisseling en samenwerking tussen creatieve organisaties en het bedrijfsleven centraal staan. Indieners moeten een rechtspersoon zijn. Kennisinstellingen en lokale overheden kunnen deelnemen in een project, maar zij kunnen geen voorstellen indienen. Goedgekeurde projecten krijgen maximaal 67% van de kosten vergoed met een maximum van €100.000. Het totaal beschikbare subsidiebedrag is drie miljoen euro. Projecten zullen op basis van kwaliteit worden geselecteerd. Projecten die grote bekendheid genereren, ook internationaal, en met een grote eigen financiële inbreng maken extra kans op een bijdrage. Het is mogelijk tot 15 augustus 2006 een voorstel in te dienen. Uiterlijk 1 november 2006 wordt bekend gemaakt welke projecten worden toegekend.

Meer weten?
Op de website http://www.cultuureneconomie.nl vindt u meer informatie over de regeling en een aanvraagformulier. Dat kan worden ingediend bij de EVD. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen via ccc {AT} info.evd.nl of 070 - 778 80 65. Of kom naar één van de informatiebijeenkomsten in het land: 6 juni in Arnhem, 13 juni in Eindhoven of 19 juni in Amsterdam. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via www.cultuureneconomie.nl. U hoort dan waar en hoe laat de bijeenkomst plaatsvindt.


De Creative Challenge Call is een regeling van de ministeries van Economische Zaken en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De regeling wordt uitgevoerd door de EVD in samenwerking met Stichting Nederland Kennisland.
______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).