www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] uitnodiging
Sam Nemeth on Thu, 15 Jun 2006 15:43:34 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] uitnodiging


LS

Op 21 juni is het tien jaar geleden dat Waag Society de deuren van de Waag opende na een periode van leegstand. Sindsdien is er veel gebeurd. De Nieuwmarkt werd een levendig plein en veel mensen hebben hun weg gevonden naar het oudste seculiere gebouw van Amsterdam dat weer een publieke bestemming kreeg. Het restaurant op de begane grond is inmiddels een begrip en Waag Society groeide uit tot een internationaal erkend laboratorium waar innovatieve technologie wordt verbonden met maatschappelijke en culturele vraagstukken.

Om het tienjarig bestaan te vieren wordt de Waag op 21 juni 2006 omgetoverd tot bazaar. Overal in het gebouw vinden activiteiten plaats. We zullen de hoogtepunten van ons werk presenteren en ruimte bieden aan gastoptredens, presentaties, workshops en talkshows met mensen en organisaties uit ons netwerk. Het programma varieert van optredens met de ScratchWorx-console, tot een lockpick-workshop, van een debat over de Nieuwmarktbuurt tot een ontmoeting met een pratende robot op het plein. En voor kinderen is er een speciaal filmprogramma en de animatiemachine. De dag start met een ontbijt voor ouderen uit de buurt en eindigt rond zes uur met het slotdebat over innovatie en de rol die medialabs als Waag Society daarin kunnen spelen.
Het complete programma staat op http://lustrum.waag.org


We nodigen u van harte uit,


waar: waaggebouw, Nieuwmarkt 4, 1012CR, Amsterdam wanneer: 21 juni 2006 van 13.00 tot 18.00 uur stream: http://connect.waag.org

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).