www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] NetNiet.org Draadloos Festival - 2 t/m 17 september in de U
Tijmen Schep on Sun, 3 Sep 2006 21:46:53 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] NetNiet.org Draadloos Festival - 2 t/m 17 september in de Utrechtse binnenstad


Van 2 t/m 17 september is in Utrecht het gratis NetNiet.org Draadloos Festival. Verspreid over de hele binnenstad van Utrecht kun je in de openbare ruimte interacteren met draadloze installaties, zijn er workshops en is er een symposium over draadloze media en de stad.

- Notspots: Met een draadloos internet apparaat kun je in de buitenlucht plaatsgebonden internetkunst bekijken.
- Plaats met je bluetooth cameratelefoon fotos op beeldschermen in de binnenstad. laat zien hoe jij Utrecht ziet.
- Voicemail Verhalen: Bel met je mobieltje naar telefoonnummers die in de stad verspreid hangen om naar gedichten, liedjes of wat dan ook te luisteren. Laat na de piep je eigen gedicht, lied of wat dan ook achter en wie weet stellen we jouw bericht voor de volgende dag in als welkomstboodschap.
- Kom schatzoeken met een GPS apparaat. Op de netniet.org website vind je GPS locaties en een bijbehorende hint om de verstopte cadeaus te vinden. Deze sport is ook bekend onder de noemer geocaching.


Op 2 september is er een lezingenserie over draadloze media en de openbare ruimte met presentaties van o.a. Rob van Kranenburg, Erik Groen, Jorrit Hoekstra en Arnout Hulskamp.
Op 9 september kun je radiozenders komen solderen aan de oude gracht. Ook zijn er op 9 en 16 september wandeling langs de Voicemail Verhalen met dichter Herman Kasper Gilissen en Utrechtse Rapster Tifen.


Het festival is opgezet door 3 student van de Universiteit van Utrecht en de Hogeschool van de Kunsten Utrecht, te weten Renee van der Nat, Cindy van Rooyen en Tijmen Schep.

Meer informatie is te vinden op http://www.netniet.org. Het bestuur van het festival is te bereiken op info {AT} netniet.org.
______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).