www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Re:visie - Pick Up The Pieces
Arianne van der Veen on Tue, 3 Oct 2006 09:10:27 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Re:visie - Pick Up The Pieces


Graag nodigen wij je uit voor de opening van Re:visie - Pick Up The Pieces op vrijdag 29 september 2006 in de tuin van het Centraal Museum vanaf 20.00 uur. 

 

Re:visie - Pick Up The Pieces wordt om 21.00 uur geopend met de spectaculaire laser-sound performance ‘Pulse Train’ van Edwin van der Heide. Van der Heide werkt sinds enkele jaren aan deze unieke compositie van laserlicht en zelfgeproduceerde geluiden, maar creëerde voor Re:visie - Pick Up The Pieces een nieuwe versie van dit optreden. 

 

Re:visie is het jaarlijks terugkerende beeldende kunst programma van het Nederlands Film Festival. In Re:visie - Pick Up The Pieces wordt een actueel overzicht van in Nederland geproduceerde werken van kunstenaars getoond, die onderdelen van het medium film gebruiken als startpunt van hun installatie of performance. Geprojecteerd licht, geluid, het celluloid zelf of bijvoorbeeld de karakteristieke relatie tussen tekst en beeld in de film, worden door de geselecteerde kunstenaars ontwikkeld tot zelfstandige beelden en projecten met nieuwe betekenissen. In het Centraal Museum is onder andere een nieuw werk van Joost Rekveld te zien en wordt de installatie ‘Pirate Spaces’ van Rosa Barba voor het eerst in Nederland getoond. 
Na afloop van de opening vinden om 22.00 uur de performances van BMB con. en Olthaar & Van der Meij met Legowelt in CM Studio (tegenover het Centraal Museum) plaats. Kaarten voor deze performances kosten 7,50 euro en kan je reserveren via 030-2322684 (reserveringslijn van het Nederlands Film Festival).

 

Meer informatie over Re:visie vind je op de website www.revisie.org .

  
______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).