www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Simuze avond | woe 20 dec | 21:30 | ACU Utrecht | toegang 5
Bjorn Wijers on Sat, 16 Dec 2006 23:12:44 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Simuze avond | woe 20 dec | 21:30 | ACU Utrecht | toegang 5 euro


Beste Nettimers,

Graag willen we jullie uitnodigen op de Simuze bandjesavond in de ACU te Utrecht. Alle informatie staat in de onderstaande aankondiging. Voor meer informatie kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.


AANKONDIGING

= Simuze avond | woe 20 dec | 21:30 | ACU Utrecht | toegang 5 euro =

Zin in goede muziek die je ook mag downloaden en verder verspreiden zonder dat je bang hoeft te zijn voor organisaties zoals BREIN of BUMA/STEMRA? Je muziek zoveel mogelijk verspreiden en optreden tot je erbij neervalt? Dan is Simuze iets voor jou!

Simuze is een initiatief wat zich bezighoudt met het verspreiden van muziek onder Creative Commons licenties op Internet. Simuze bestaat al sinds 2005 en heeft inmiddels meer dan 950 nummers online die in tegenstelling tot veel andere muziek graag gedownload en verder verspreid wil worden. Simuze gaat ook steeds vaker live los met optredens van artiesten die op Simuze te vinden zijn. Zo ook aanstaande woensdagavond 20 december.

Vanaf 21:30 zal in de ACU (toegang 5 euro) te Utrecht een drietal bands die op Simuze staan acte de présence geven:

** Some Weird Sin **
Is een indie rock band uit Amsterdam en omstreken. De drie leden zijn allen songwriters met elk een geheel eigen aanpak voor het schrijven van nummers. Samen smeden zij piano, drums, gitaar en twee stemmen tot een sexy en aggressief rock geluid. Denk PJ Harvey, The Kills.


url: http://simuze.nl/live/showprofile.php?username=lindy

** We Are Bereaved **
Bestaat pas sinds begin 2006, maar valt op door hun eigenzinnige stijl die soms doet denken aan een vrolijke Pedro The Lion, of zoals ze zelf zeggen; 'they play hard rockin lovesongs for the broken hearted.' Hun eerste (thuis opgenomen) EP werd goed ontvangen, en sindsdien wil het viertal zoveel mogelijk optreden.


url: http://simuze.nl/live/showprofile.php?username=wearethebereaved

** NeWax **
Maakt al een aantal jaren in dezelfde line-up een mix van verschillende stijlen die eigenwijsheid ademt. Begonnen als een vrolijke ska/punk/hardcore band is neWax langzaam geëvolueerd tot een energieke muzikale fragmentatie bom waaraan af te horen is dat de bandleden zijn geboren in "the Eighties". De dansbare mengeling van new wave, punkfunk, ska en rock doet het goed op de dansvloer en bracht al vele zalen in heel Nederland aan de kook. Afgelopen donderdag 7 december in EKKO, Utrecht won neWax de HU Popprijs 2006. In 2005 won de band al de Nijmeegse competitie Kaf En Koren in een finale met Roosbeef en Mosqio. Ook werd neWax in dat zelfde jaar verkozen tot Local Hero in het blad Live XS. Dat beloofd wat!


url: http://simuze.nl/live/showprofile.php?username=niekodemus

** INFO **

ACU
Voorstraat 71
3512 AK Utrecht
030-2314590

toegang: 5 euro
aanvang: 21:30

Voor meer informatie over Simuze zie:

www.simuze.nl

Met vriendelijke groet,

Het Simuze team
______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).