www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Vacature V2_ Lab Projectleider
V2_ on Wed, 20 Dec 2006 23:55:42 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Vacature V2_ Lab Projectleider


*Per direct zoekt het V2_Lab, de aRt&D afdeling van V2_, instituut voor de instabiele media een PROJECTLEIDER (V/M) om haar team voor 4 dagen / 30.4 uur per week te versterken.*

V2_ is opgericht in 1982 en momenteel gehuisvest in het centrum van Rotterdam. V2_ is een interdisciplinair centrum op het gebied van kunst en (media)technologie met speciale aandacht voor onderzoek. Het heeft daardoor vele samenwerkingsverbanden met instellingen uit verschillende sectoren (kunst, universiteiten en hogescholen, bedrijfsleven). Er wordt onderzoek gedaan naar de relatie tussen kunst, technologie, media en samenleving die via presentaties toegankelijk gemaakt worden. Een groeiend landelijk en internationaal publiek heeft in de afgelopen 25 jaar bij V2_ kennis kunnen maken met prominente kunstenaars, theoretici en projecten op het snijvlak van kunst, media en technologie door middel van tentoonstellingen, presentaties, symposia en performances. Bij V2_ werken momenteel 24 personen in vast dienstverband.

http://www.v2.nl

* *

*Over de vacature Projectleider*

*Taken:*

De projectleider werkt intern met technici, hard- en softwareontwikkelaars, ontwerpers, productiemedewerkers en kunstenaars. Naar de buitenwereld vervult de projectleider een communicatieve rol naar opdrachtgevers, subsidieverstrekkers en partners van V2_.

*Wenselijk:*

De projectleider is geïnteresseerd in en goed geïnformeerd omtrent de ontwikkelingen op het snijvlak van kunst, techniek, wetenschap en cultuur en kan dus moeiteloos communiceren met experts uit deze uiteenlopende vakgebieden. De projectleider is bekend met ontwikkeling van verschillende platforms zoals Linux, Mac en Windows. Onze kandidaat heeft een brede interesse op het gebied van o.a. beeldbewerking, audiovisuele media, interfaceontwerp, interactieontwerp, /streaming media, /website ontwikkeling en netwerktechnologie.

*De kandidaat heeft de volgende karakteristieken:** Is flexibel en inventief

* Is een teamwerker, kan leiding geven aan projectteams en werkt zelf ook actief mee in het team

* Heeft ervaring met projectmanagement in een creatieve omgeving

* Heeft uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

* Goede kennis van Nederlands en Engels

* Affiniteit met de culturele sector en met onderzoekWij bieden een deeltijd baan (4 dagen per week / 30.4 uur) vanaf 1 februari 2007. Salaris bij voltijd beschikbaarheid minimum 1961 euros/maximum 2555 euros bruto per maand (kan variëren afhankelijk van kwalificaties en ervaring).

Stuur je C.V. en begeleidende brief, voor 10 januari 2007, met duidelijke motivatie naar:V2_

Anne Nigten

Manager V2_Lab

Eendrachtsstraat 10, 3012 XL Rotterdam

fax +31(10) 206 72 74

e-mail <jobs {AT} v2.nl>Je reactie zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen.Voor meer informatie over V2_Lab en V2_, kijk op de website http://www.v2.nl

of neem contact op met Anne Nigten, 010 - 206.72.72

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).