www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Laatste week "Artvertising" Sandberg Instituut Amsterdam
Mieke Gerritzen on Mon, 1 Jan 2007 12:36:06 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Laatste week "Artvertising" Sandberg Instituut Amsterdam


Beste lezer,

Het kunstwerk "Artvertising" aan de gevel van het Sandberg Instituut wordt aanstaande maandag 8 januari weer afgebroken.
Hierbij nodigen wij iedereen uit die nog niet in de gelegenheid is geweest het Artvertising project te aanschouwen. Het overdonderende kunstwerk is een must om zelf te zien en niet alleen via de foto's in de krant. Het adres: Fred. Roeskestraat 98 in Amsterdam (vlak bij het Stadionplein)


We willen u graag wijzen op een bijzondere reactie van Beeldbraak op het kunstwerk:
"Met de slogan “achter de reclame, het canvas” willen wij de andere studenten van de Rietveld en het Sandberg - tezamen met de rest van de bevolking – uitnodigen om de stad gezamenlijk opnieuw vorm te geven. Alle grote reclameschermen in de stad kunnen volgens beeldbraak gezien als één groot publiek canvas. Een vraag om expressie en vooral veel verf". Lees verder: http://www.flexmens.org/drupal/?q=node/206/print


De foto's, de reacties uit de media en van voorbijgangers en participanten worden allemaal meegenomen in het boek dat wij de komende weken zullen produceren over dit project. Een bijzondere uitgave over het Artvertising project; de making of, de reacties en discussies, de media en achtergronden. Het boek is rijk geillustreerd met beelden van het project én van de meer dan 300 deelnemers; kunstenaars, bedrijven en organisaties. Elk beeld wordt in het boek afgedrukt. Het boek zal een bijdrage leveren aan het debat en de bewustwording van onze omgeving als informatiedrager.

U kunt het boek nu al bestellen voor 25 euro. Het boek verschijnt in maart en zal dan 35 euro gaan kosten. Bestellen kan via: http://www.all-media.info/page.php?id=104

Vriendelijke groet en een gelukkig nieuwjaar!
Sandberg Instituut.

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).