www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] bladenbal 2007
Patrick van Ginkel on Tue, 6 Mar 2007 12:16:16 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] bladenbal 2007


Persbericht 
1 maart 2007

 

A.B.M. presenteert Bladenbal 2007 in de Kring
 

 

Op dinsdag 13 maart 2007 zal voor de tweede keer als tegenhanger van het Boekenbal (Stadsschouwburg) en het Bal der Geweigerden (Paradiso) het Bladenbal plaats vinden in Sociëteit de Kring. 

Fanzines en ondergrondse pers uit heel Nederland (van Dedemsvaart tot en met Rotterdam) ontmoeten elkaar op deze avond vol verassingen. 

 

Om 22.00 wordt de avond geopend door de band Yeah! met een sensationeel buiten optreden met live graffiti door Gallo, Morcky en Abner Preis. Vanaf dat moment staat de De Kring bol van spektakel zoals optredens van Storm (Amsterdam), Koknofloch (Rotterdam), Motortoaster (Amsterdam) en de Hondenkoekjesfabriek (Dedemsvaart). Dit jaar ook weer de dichtersestafette, het literair portret, een dichtjurk en uiteraard vele bladenmakers uit de onderstroom van Nederland

Er is ook een nieuwscentrum waar live een nachtelijk fanzine wordt gemaakt en verspreid. 

En kunst aan de muur van onder meer Chiel van Zelst, Kees Helder, Tijmen Visser, Jaap Simonis en Dennis van Doorn. Dj Mulat, Kostas Hom en Sandrien zullen de avond in stijl afsluiten. MC Alfredex is de host van de avond en alles wordt live gestreamd door Radio Free Amsterdam.
A.B.M.

De New Beatnix Generation presenteerde drie jaar geleden de eerste Andere bladen Markt (A.B.M.) in de Chiellerie. De New Beatnix Generation is een initiatief van drie eigenzinnige bladenmakers: Elf, LFTFLD en TABLET. De Bladen Markt is een jaarlijks weekend vullend evenement voor en door bladenmakers uit de onderstroom. Wie zijn deze voorvechters van onze cultuur? Wie lezen deze eigenzinnige periodieken? Middels informatiestands van diverse cultuur en tegencultuurbladen kun je kennismaken met deze zogenaamde onderwereld.

 

Bladenbal 2007
Datum: 13 maart 2007

Locatie: De Kring Kleine Gartman plantsoen 7
Aanvang: 22.00 uur

Entree: 5 euro

 

Info:

Michelle Janssen        020-6244014        info {AT} peperoni.net

Patrick van Ginkel     06-14398022       pvginkel {AT} yahoo.com


______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).