www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Digitale Pioniers Academie
Corline van Es on Sun, 18 Mar 2007 14:44:27 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Digitale Pioniers Academie


Beste mensen,

Digitale Pioniers ondersteunt sinds 2002 innovatieve maatschappelijke internetprojecten. Momenteel zijn we bezig met de voorbereiding van de Digitale Pioniers Academie. De Academie is opgericht omdat we merkten dat veel Digitale Pioniers projecten na een succesvolle start moeite hadden om een nieuwe stap te zetten en een duurzaam model om hun project te bouwen. Tijdens de Academie werken (Digitale Pioniers) projecten onder begeleiding van experts en een coach aan een Digitale Pioniers Business Plan. 

Voor projecten die op zoek zijn naar een manier om je project een nieuwe impuls te geven, die hun project willen schalen naar een onderneming, is de Digitale Pioniers Academie wellicht een uitkomst! Wellicht vind je het leuk om hier aandacht aan te besteden. Mocht je andere projecten kennen die voor wie de Academie waarde zou hebben, forward dan vooral dit mailtje. 

De Academie is NU open voor inschrijving. De inschrijving sluit op 22 maart. Voor meer informatie neem contact op met mij mailto:ce {AT} kl.nl of met Syb Groeneveld mailto:sg {AT} kl.nl  

In de attachment heb ik de Wegwijzer waarin alle voorwaarden staan en het Aanvraagformulier gevoegd. De Academie is NU open voor inschrijving. De inschrijving sluit op 22 maart.

Vriendelijke groeten, Syb Groeneveld en Corline van Es
www.digitalepioniers.nl/Academy 
_________________________________________
 
Corline van Es

Kennisland | Knowledgeland
T: +31.20.575.6720 | M: +31.6.26 122 968
www.kennisland.nl <http://www.kennisland.nl/> | www.knowledgeland.org <http://www.knowledgeland.org/>______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).