www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Vacaturetip van Joo hnni
Joo on Tue, 20 Mar 2007 15:21:50 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Vacaturetip van Joo hnni


Creme de la creme van afluisterland a 3200 bruto 

VacaturesVacature informatie
Reageren
Vacature printen

Beheerder technische infrastructuur (CIOT) 


Ministerie van Justitie, Centraal Informatiepunt Onderzoek Telecommunicatie
(Zoetermeer)

Sluitingsdatum: 10/04/2007Functieomschrijving:

Je werkt in een omgeving die gerubriceerd is als Staatsgeheim/Geheim. Je beheert en onderhoudt het CIOT-informatiesysteem en de technische infrastructuur. Je ondersteunt de klanten en leveranciers van gegevens bij het gebruik en de ontwikkeling van het systeem. Je voert de in ons jaarplan opgenomen technische projecten uit. Je monitort het functioneren van de technische infrastructuur. Je toetst het functioneren, de beschikbaarheid en de capaciteit aan de gestelde eisen en normen. Je zorgt voor de installatie en het optimale functioneren van autorisatie- en beveiligingssystemen. Je beheert de autorisatietabellen, voert het sleutelbeheer uit binnen de Public Key Infrastructure en controleert de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen. Zo nodig neem je adaptieve, preventieve en correctieve maatregelen.
Je voert onderhoud uit. Je verricht backup- en restore-werkzaamheden, en implementeert nieuwe releases. Je verzorgt de gedocumenteerde taken van het functioneel systeembeheer volgens ITIL. Je draagt zorg voor de oplossing van storingen en informeert de klanten over gekozen oplossingen. Je draagt bij aan het testen.Functie-eisen:

Je hebt een hbo-niveau en bezit kennis van netwerken, besturingssystemen (Windows 2003/XP), database- en messaging-technologieÃn (Microsoft SQL server 2000/2005), beveiliging van ICT-infrastructuur en specifieke applicaties zoals TOPdesk en BrightStor ARCserve. Je hebt kennis van reguliere projectmanagement- en beheertechnieken. Je bent bekend met ITIL. Je hebt bij voorkeur een certificaat Prince2. Je volgt de ontwikkelingen op ons werkterrein.

Tot je competenties behoren verder: handelingen verrichten op het daadwerkelijk realiseren van beoogde resultaten; gemaakte afspraken nakomen en aanvaarden van de consequenties ervan; klantgericht acteren; problemen initiatiefrijk oplossen; collegaâs stimuleren door goed samen te werken; versterken en verkopen van onze organisatie; en omgevingsbewust en integer handelen.
Tot slot ben je in bezit van een rijbewijs B. Je moet bereid zijn bereikbaarheidsdiensten te draaien, vooralsnog alleen in het weekend.


Werk-/denkniveau: HBO

Arbeidsvoorwaarden:


Salarisniveau:
schaal 9


Minimum salaris: € 2216 bruto per maand Maximum salaris: € 3169 bruto per maand
(Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.)
Dienstverband:Tijdelijk Contractduur: Het betreft een tijdelijke functie voor max. drie jaar Minimaal aantal uren per week: 36 Maximaal aantal uren per week: 36


De organisatie:

Ministerie van Justitie, Centraal Informatiepunt Onderzoek Telecommunicatie Het Centraal Informatiepunt Onderzoek Telecommunicatie (CIOT) ontwikkelt en onderhoudt een volautomatisch systeem. In dit zogenaamde CIOT-informatiesysteem brengen - aan de ene kant - alle telefonieaanbieders volautomatisch iedere 24 uur bedrijfsgegevens in en - aan de andere kant â vragen de politie, de bijzondere opsporingsdiensten en de inlichtingen- en veiligheidsdiensten in Nederland gegevens op. Wij werken nu hard aan het aansluiten van ook de internetserviceproviders op het CIOT-informatiesysteem. 
Wij hebben dus te maken met bedrijfsleven, de politie, de bijzondere opsporingsdiensten en de inlichtingen- en veiligheidsdiensten in Nederland. Dat klinkt heel eenvoudig, maar er komt veel verschillend werk bij kijken. Bij ons is elke dag weer anders. Wij zoeken mensen die van aanpakken houden en die samen met onze relaties en ons team, ons product willen uitbouwen. Wij zijn er trots op mee te werken aan de goede naam van Justitie!


Afdeling:

Afdeling Beheer en Exploitatie


Meer informatie over de vacature:

Ali Achahboun, Senior Beheerder technische infrastructuur, (coÃrdinator) Telefoonnummer: (079) 3302 384 E-mailadres: ciot {AT} ciot.minjus.nl


Meer informatie over de sollicitatieprocedure:

Ali Achahboun, Senior Beheerder technische infrastuctuur, (coÃrdinator) Telefoonnummer: (079) 3302 384 E-mailadres: ciot {AT} ciot.minjus.nl


Bijzonderheden:

Het betreft een Vertrouwensfunctie. Alvorens definitief te worden benoemd, wordt eindkandidaat onderworpen aan een AIVD-A onderzoek. Het resultaat hiervan dient goed te zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Reageren

Je kunt tot 10/04/2007 reageren op deze vacature.


Digitaal solliciteren:

Je kunt meteen digitaal solliciteren door onderaan op deze pagina op de knop 'Reageren' te klikken.

Schriftelijk solliciteren:


Je reactie op de vacature Beheerder technische infrastructuur (CIOT) ontvangen wij graag.


Stuur je Curriculum Vitae met begeleidende brief onder vermelding van vacaturenummer BD07/CIOT53-7017 naar:


CIOT t.a.v.: dhr.Dr. J.Th. Bijman, directeur CIOT  Postbus 7385 2711 BC Zoetermeer

Als je schriftelijk wilt reageren, kun je wel gebruik maken van je Persoonlijk dossier. Je kunt je CV vanuit je Persoonlijk dossier per e-mail naar je toe laten sturen en deze direct in bijvoorbeeld Microsoft Word printen en per post versturen.


Als je nog geen Persoonlijk dossier hebt, dan kun je jezelf hier registreren.
ReagerenAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).