www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] vacature HAN
Aspic on Mon, 28 May 2007 16:51:06 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] vacature HAN


vriendelijk verzoek om onderstaande vacature op te nemen in de nettime mailinglist
Pim Boer


Hogeschool Arnhem Nijmegen

Docenten Nieuwe Media - Informatica

2.0 fte

De Informatica Communicatie Academie (ICA) is een zelfstandig kennisinstituut binnen de HAN. ICA leidt studenten op om te voldoen aan de grote vraag naar communicatief vaardige ICT-professionals en ICT-vaardige communicatie-professionals. Daarnaast verzorgt ICA scholing binnen het bedrijfsleven en de uitvoering van advies- en onderzoeksopdrachten. Door de snelle groei van nieuwe media is er vanuit de arbeidsmarkt een toenemende vraag naar mensen die talent voor communicatie en vormgeving combineren met kennis van ICT. ICA speelt hierop in door het aanbieden van de nieuwe opleiding Communicatie & Multimedia Design (CMD). Daarnaast kent ICA de opleidingen Technische Informatica, Informatica, Bedrijfskundige Informatica en Communicatiesystemen met de richting digitale communicatie.

Wat zijn uw werkzaamheden?
U verzorgt colleges en workshops voor studenten en voor het bedrijfsleven. U begeleidt studenten in projectgroepen en ontwikkelt onderwijsmateriaal in teamverband. U werkt mee aan de uitvoering van opdrachten voor het bedrijfsleven.

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een relevante wo- of hbo-opleiding. U bent een ervaren informatica en multimedia specialist met relevante ervaring uit het bedrijfsleven. We zoeken collegaâs met ervaring in zoveel mogelijk van de volgende gebieden: multimediatechnologie (o.a. Flash, Flex), webtechnologie (o.a. AJAX, XML), scripting (bv. JavaScript, Actionscript), usability, user interface frameworks, high-performance server architectures (loadbalancing, clustering), animatie, 3D game development, ubiquitous computing. U hebt visie en een verfrissende kijk op uw vakgebied. U bent creatief en ondernemend en hebt uitstekende didactische, sociale en communicatieve vaardigheden. 

Wat bieden wij u?
Een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische, informele en zeer plezierige werkomgeving. Aanstelling vindt plaats voor een jaar, maar wordt bij goed functioneren omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Afhankelijk van uw ervaring en functieinhoud bedraagt het bruto maandsalaris bij een fulltime aanstelling maximaal â 4108,- (cao-hbo schaal 11).

Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u op dinsdag tot en met donderdag contact opnemen met de heer F. Feldbrugge, competentiemanager ICA, tel. (026) 365 83 31.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Reageert u dan door uw sollicitatiebrief met CV te sturen naar Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Service Unit P&O, t.a.v. mevrouw. A. Steemers, Postbus 5375, 6802 EJ in Arnhem. U kunt ook solliciteren via email: anja.steemers {AT} han.nl. Wilt u daarbij vacaturenummer 07-097 vermelden?
______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).