www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Vacature manager onderhoudsstop spinplant
richard de boer on Thu, 4 Oct 2007 11:55:51 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Vacature manager onderhoudsstop spinplant


Manager Onderhoudsstops Chemische Industrie bij Teijin Twaron BV in Emmen

In het Teijin Twaron productiebedrijf in Emmen werken ongeveer 650 mensen. In een tweetal fabrieken wordt hier zowel het Twaron® para- aramidegaren gesponnen en gedeeltelijk nabewerkt, als Twaron® pulp geproduceerd.

Om onze ondernemingsambities te realiseren zoeken wij mensen die zich onderscheiden door hun innovatief vermogen, creativiteit, klantgerichtheid, flexibiliteit, resultaatgerichtheid en het vermogen om in teamverband te kunnen werken.

In verband met het opzetten en organiseren van onderhoudsstops is de spinplant op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Manager onderhoudsstops

De functie

U draagt zorg voor de (projectmatige) opzet en uitvoering van de onderhoudsstops van de spinplant, zodanig dat de werkzaamheden efficiënt worden uitgevoerd. Stagnatie van de bedrijfsprocessen blijft tot een minimum beperkt en er wordt voldaan aan de eisen t.a.v. veiligheid, kwaliteit en kosten. De stops worden gerapporteerd en geëvalueerd. U stelt beleid vast met betrekking tot de organisatie en uitvoering van onderhoudsstops en maakt jaarplannen inclusief budgettering. U verstrekt opdrachten aan externe partijen en draagt zorg voor een goede uitvoering hiervan. Tevens zorgt u voor een optimale werkwijze voor het uitbesteden van werk. U levert een actieve bijdrage aan de doelstellingen van het strategisch onderhoudsplan door werkprocessen te verbeteren.

Een goede samenwerking met alle niveaus in de organisatie is voor u vanzelfsprekend en kwaliteit staat hierbij voor u centraal. Tijdens de stop stuurt u ongeveer 5 personen direct en +/- 75 personen indirect aan, van zowel Teijin Twaron als van buitenfirma’s. U legt verantwoording af aan de Plant Maintenance Manager.


Het profiel

§ U beschikt over een HBO werk- en denkniveau met een specialisatie op onderhoud of werktuigbouw.

§     U hebt kennis van en ervaring met middelgrote onderhoudsstops.

§ U hebt kennis van en ervaring met onderhouds- en projectmanagement.

§ U beschikt over organisatorische vaardigheden, leidinggevende capaciteiten en goede contactuele – en uitdrukkingsvaardigheden.

§ U bent instaat om veranderprocessen te initiëren en te begeleiden.

§     Bereid zich in de nabije omgeving van Emmen te vestigen.

§     Kennis van Duits en Engels.

Ons aanbod
Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving bieden wij een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waarin loopbaanontwikkeling en opleiding een belangrijke rol spelen. Werken en wonen in Drenthe betekent gebruik kunnen maken van prima voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport, veel natuur en ruimte, een goede bereikbaarheid en een relatief positieve prijs-/kwaliteitverhouding voor woningen.Inlichtingen
Over deze functie kunnen inlichtingen worden ingewonnen bij de heer Willem Aartsen,
Plant Maintenance Manager spinplant


http://www.managementvac.nl/vacature_print.asp?id=1926


______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).