www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] VERSCH 3 nov. Museumn8
Arjen on Fri, 26 Oct 2007 16:37:41 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] VERSCH 3 nov. Museumn8


VERSCH museumn8
Op deze speciale editie in het kader van de museumn8 presenteert VERSCH wederom innovatieve mediakunst en muziek van de smaakmakers van morgen.


Norman Mclaren is de meest beroemde, Canadese filmmaker aller tijden. VDJ Oof (FRA) heeft Mclarens’ materiaal subtiel gemoderniseerd en getransformeerd in een audiovisuele performance met een elektronische muziek twist. Daan Brinkmann, winnaar van de René Coelhoprijs 2006 en afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten Den Haag, laat met zijn installatie Skinstrument het publiek door huidcontact geluiden activeren op een zeer speelse manier. Met het realtime, interactieve videowerk Time Gradient kunnen live beelden van de kijkers worden uitgesmeerd in het verleden.
VJ Zanne toont haar eigentijdse animaties met een puur karakter op de projectieschermen rond het publiek op live sets van Minz en Makam, en dj’s Robbie Pardoel en Steijn.


Minz (Michel Sanchez-Infante) stond in juni al op VERSCH met een magisch diepe dj set. Sinds die tijd is hij hard aan het werken geslagen met het maken van een live set. Op deze editie van VERSCH zal hij ons verrassen met één van zijn eerste echte live sets ooit. De muziek van Minz is beïnvloed door vele bronnen. Het resultaat is diep, met veel aandacht voor detail en compositie. Na Minz neemt Makam (Guy Blanken) het podium over. Makam mixt allemaal verschillende soorten elektronische muziek van downtempo tot minimalistische en funky house, zo warm mogelijk zonder al te veel toevoegingen.
De avond wordt afgesloten door een van Rotterdams beste dj talenten, Robbie Pardoel. Robbie verweeft ook zijn eigen producties in zijn set. Zijn vermogen om diverse stijlen naadloos aan elkaar en door elkaar te mixen zorgen voor een feest op de dansvloer!


Einde persbericht

VERSCH
Datum: zaterdag 3 november 2007
Locatie: Sugar Factory, Lijnbaansgracht 238
Tijd: 22.00h. – 05.00h.

Entree:12,50 Euro (met museumn8 passpartout: voor 00.00h. gratis, na 00.00h. 8,50 Euro)
http://www.versch.org of http://www.sugarfactory.nl


VERSCH is een productie van Beyond Expression -the movement of sounds and visuals -
VERSCH komt mede tot stand door de ondersteuning van BeamSystems, Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSBfonds, ThuisKopie Fonds, d-hosting, Hebbizz ICT en Bright Magazine.
http://www.versch.org
http://www.beyondexpression.nl


Meer informatie: Arjen Bangma, producent
T: 06 14712140

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).