www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Op zoek naar geld voor je (beeldend) kunstproject?
Meike le Coultre on Tue, 11 Nov 2008 10:33:43 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Op zoek naar geld voor je (beeldend) kunstproject?


Herinnering: laatste indiendatum 2008 Amsterdams Fonds voor de Kunst

 

Volgende week, maandag 17 november 2008, is de laatste mogelijkheid dit jaar om een aanvraag in te dienen voor projecten binnen de Basisregeling van het Amsterdams Fonds voor de Kunst. Binnen de basisregeling ondersteunt het Fonds projecten in verschillende disciplines, waaronder dans, muziek, theater, beeldende kunst en literatuur. Het Fonds vraagt specifiek aandacht voor aanvragen binnen de deelregeling Beeldende Kunst. 

 

Binnen deze deelregeling kunnen aanvragen worden ingediend voor tentoonstellingen, manifestaties, en samenwerkingsprojecten tussen beeldende kunst instellingen en instellingen uit andere disciplines en film- en/of mediafestivals (Basisregeling A). Binnen de Basisregeling B kun je aanvragen voor de realisatie van een scenario of filmproject, een nieuwe mediaproject, een kleinschalig beeldende kunstproject of een beeldende kunstproject in de openbare ruimte. 

 

Kijk op www.amsterdamsfondsvoordekunst.nl <http://www.amsterdamsfondsvoordekunst.nl/> voor de voorwaarden, aanvraagformulieren en aanvullende informatie over het Fonds, of neem telefonisch contact op via 020-5200520. Aanvragen moeten op 17 november 2008 vóór 17.00 uur bij het Fonds ingediend zijn om in behandeling te worden genomen binnen deze ronde. 

 

Vanaf 2009 gaat het Fonds over op een nieuw systeem van aanvragen. Meer informatie hierover is vanaf volgende week te vinden op onze website. 

 

 

                                              

 

 

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).