www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Schiphol brand(t) door. Campagne FREE AHMED ISA
Jo van der Spek M2M on Fri, 17 Apr 2009 10:54:54 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Schiphol brand(t) door. Campagne FREE AHMED ISA


M2M en All Included presenteren met de overlevenden van de Schipholbrand van 20 tot en met 25 april 2009 in Amsterdam:

SCHIPHOL BRANDT DOOR

Het proces in hoger beroep tegen Ahmed Isa zou beginnen op 21 april, maar het is weer uitgesteld. Nu tot 10 augustus, omdat de Rechter- Commissaris het onderzoek saboteert. M2M en All Included lanceren nu tóch deze campagne. Als begin van de bevrijding van Ahmed Isa , om hiermee alle ruimte te geven aan de overlevenden en nabestaanden en om de wereld te laten zien dat vreemdelingendetentie leidt tot ondermijning van mensenrechten en democratie. To make a life again

Het Gerechtshof zal bepalen of Ahmed Isa voor de rest van zijn leven de schuld met zich mee moet dragen voor de dood van elf lotgenoten in Blok K van het detentiecomplex op Schiphol Oost, in de nacht van 26 op 27 oktober 2005. Of dat hij wordt vrijgesproken op 9 juni door de voorzitter Mevr. Mr. M.M.H.P. Houben. Daar rekenen de Schiphol People dan ook op. Binnen en buiten de rechtszaal zoeken we getuigen, deelnemers en waarnemers.

Op http://www.vertrokkengezichten.net staat de flyer met het programma. Graag downloaden, printen en doorgeven!

Luister woe, vrij en zateredagavond naar M2M Radio op http://m2m.streamtime.org

Programma:

Vanaf 20 april, Ferdinand Bolstraat 6, etalage-expositie met werk van Ghalia Elsrakbi, Libia Castro &Ólafur Ólafsson

Woensdag 22 april try out van Schiphol brand(t) door: monologen over de brand. In theater Perdu. Beperkte plaatsen voor genodigden. Stuur mail maar m2m<a> streamtime.org voor gastenlijst (of wachtlijst)

Zaterdag 25 april, 22.00, de OCCII, Amstelveenseweg 134, 1075XL

Rebel Up-benefiet met Black Lion, DJ Papa Sakho en de Schiphol People en Diasporic Sounds from the Global Underground. Entree 5 Euro voor de opstand van Blok L.

All the time: Revolte in Blok L, detentiecomplex Schiphol Oost met o.a. Mohamed, Sali, en Faisal. Buiten flash mobs, rebel acts, guerrilla gardening, etc.

Omtrent 10 augustus denkt het Amsterdamse Gerechtshof in het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 426, te beginnen met het hoger beroep van het Schipholbrand proces tegen Ahmed Isa. Inclusief het recht van spreken: de overlevenden komen aan het woord met live verslag op M2M Radio.In vele talen.

Omtrent 26 oktober: de vierde herdenking van de Schipholbrand.

M2M en All Included willen hiermee alle ruimte geven aan de overlevenden en nabestaanden, en de wereld laten zien dat vreemdelingendetentie leidt tot ondermijning van mensenrechten en democratie. To make a life again! Het Gerechtshof zal bepalen of Ahmed Isa voor de rest van zijn leven de schuld met zich mee moet dragen voor de dood van elf lotgenoten in Blok K van het detentiecomplex op Schiphol Oost, in de nacht van 26 op 27 oktober 2005. Of dat hij wordt vrijgesproken op 9 juni door de voorzitter Mevr. Mr. M.M.H.P. Houben. Daar rekenen de Schiphol People dan ook op.

De opbouw van de Campagne die nu gestart is kost veel geld. Daarom vragen we ook om giften voor de pot. Stort 11 Euro (of meer) op rek. 4864527 tnv All Included, Amsterdam, ovv Free Ahmed Isa

Contact: tel. 0624148872

m2m<a>streamtime.org of info {AT} allincluded.nl
_______________________________________________
m2m-nl mailing list
m2m-nl {AT} listcultures.org
http://listcultures.org/mailman/listinfo/m2m-nl_listcultures.org

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).