www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] Trailer-Park Kunstfort bij Vijfhuizen
Menno Grootveld on Fri, 14 Aug 2009 10:36:22 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Trailer-Park Kunstfort bij Vijfhuizen


Het Kunstfort bij Vijfhuizen (gemeente Haarlemmermeer) opent tentoonstelling**

* *

*Trailer-Park - zondag 23 augustus om 14:00 uur *

* *

De opening is op zondag 23 augustus van 14 – 17h. Aansluitend is er de mogelijkheid om lekker te eten in het restaurant van het Fort.

Wij zijn per openbaar vervoer en auto goed te bereiken, met de fiets is het van Amsterdam ca 50 minuten (vanuit Westerpark).

Meer info vind je op onze website www.kunstfort.nl <http://www.kunstfort.nl>

Deze nazomer is op het Kunstfort bij Vijfhuizen een nieuw project te zien, en vooral, te beleven. Onder de naam 'Trailer-Park' biedt het Kunstfort de gelegenheid om op een actieve manier kennis te maken met de kunstvorm ‘mobiele eenheden’: kunstwerken die tijdelijk, en niet-plaatsgebonden in concrete publieke ruimtes ingrijpen.

Aan de groepstentoonstelling Trailer-Park zullen o.a. de volgende internationaal werkende kunstenaars deelnemen: *Erik van Lieshout <http://www.skor.nl/artefact-319-nl.html>, Jurgen Bey <http://www.jurgenbey.nl/>, Kevin van Braak <http://www.kevinvanbraak.com>, Annechien Meier <http://www.annechienmeier.nl/>, Tilmann Meyer-Faje <http://www.flickr.com/photos/23172089 {AT} N07/>, Roseboom/Weemen <http://www.ingeroseboom.nl/pages/bar_raketa.htm>, Cascoland <http://www.cascoland.com>, Hermelinde Hergenhahn <http://www.goudabijkunstlicht.nl/Hermelindehergenhahn.htm>, Mesterhazy-Pereszlenyi <http://anonymus.be/>, Lehner en Gunther Architecten <http://www.ontwerpbus.nl>*.

Voorafgaande aan en tijdens de tentoonstelling in het Kunstfort zijn de mobiele kunstwerken op verschillende openbare locaties in de Haarlemmermeer Gemeente in gebruik!

Curator: Holger Nickisch

Fortwachter 1

2141 EE Vijfhuizen

t: 023-5589013
______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).