www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] STRP Festival zoekt hoofd bedrijfsvoering
Vivian van Gaal_STRP on Wed, 6 Jan 2010 12:28:59 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] STRP Festival zoekt hoofd bedrijfsvoering


 

STRP Festival zoekt

Hoofd Bedrijfsvoering

0,6 tot 0,8 fte

 

Stichting STRP is een zelfstandige stichting die culturele activiteiten organiseert op het grensvlak van kunst en technologie. De belangrijkste activiteit is het STRP festival, met meer dan twintig duizend bezoekers en meer dan 150 programma-items een van de grootste kunst- en technologiefestivals van Europa. Op STRP vind je een internationale topprogrammering van interactieve kunst, lichtkunst, robotics, concerten, DJ's, theater- en dansperformances, experimentele muziek, interviews, discussie, live cinema, films, lezingen, videokunst, animaties, workshops, etc.

 

Stichting STRP heeft een kernteam van 6 personen. In de periode rondom het STRP Festival groeit de organisatie naar ongeveer 20 medewerkers. Daarnaast werkt STRP veel samen met andere culturele organisaties, (technologisch) bedrijfsleven en onderwijsinstellingen. 

 

Stichting STRP staat aan de vooravond van allerlei spannende ontwikkelingen op zowel artistiek als organisatorisch vlak, die naast prachtige kansen ook nieuwe uitdagingen met zich meebrengen. Om dit in goede banen te leiden zoekt STRP op korte termijn een Hoofd Bedrijfsvoering die het een uitdaging vindt om in een artistieke organisatie te zorgen voor een stevig zakelijk fundament voor creatieve hoogtepunten. 

 

Organisatorische positie:

Het Hoofd Bedrijfsvoering, legt verantwoording af aan de algemeen directeur en vervangt deze bij afwezigheid.

 

Takenpakket:

Het Hoofd Bedrijfsvoering (m/v) levert een fundamentele bijdrage aan de financiële, personele en organisatorische werking van STRP. Hij/zij schept een optimale zakelijke basis voor de artistieke plannen.

Hij/zij is verantwoordelijk voor:

­  ontwikkelen en tot uitvoer brengen van de planning van het STRP-festival, zowel inhoudelijk, als qua vorm (automatisering) en het realiseren van een systeem van periodieke control;

­  sponsoring en fondsenwerving (circa 1 miljoen per jaar), inclusief het opstellen van aanvragen en verantwoordingen en de contacten met financiers;

­  financiën en administratie, het aansturen van de externe boekhouder en accountant, het implementeren, uitvoeren en bewaken van een zodanig financieel systeem dat te allen tijde inzicht in de financiën bestaat en risico's worden beheerst;

­  proces- en projectmanagement, waarbij:

o  een herhaalbaar en evalueerbaar systeem van procesmanagement wordt ingevoerd en vastgelegd (kwaliteitszorg);

o  aan alle voorwaarden van verkregen subsidies is en kan worden voldaan;

o  betrokkene als projectleider optreedt.

­  Het professionalisering van de personeelszorg, gelet op het uitdijend personeelsbestand.

 

Profiel:

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega met een hbo werk- en denkniveau (bijvoorbeeld bedrijfskunde of HEAO). Initiatiefrijk, zelfstandig, zakelijk, met een 'hands on' mentaliteit, een flexibele werkhouding en goede communicatieve vaardigheden. Een collega die structuur brengt, maar gevoel heeft voor creatieve processen. Ervaring met sponsoring en fondsenwerving is noodzakelijk, net als gedegen financiële kennis. 

 

Aanbod:

STRP biedt een spannende baan in een informele organisatie die volop in groei en beweging is. Afhankelijk van kennis en ervaring bedraagt het maandsalaris voor deze functie maximaal 3800 euro per maand (bij een fulltime aanstelling). Onze voorkeur gaat uit naar een aanstelling voor3 dagen per week, maar 4 dagen per week is zonder meer bespreekbaar.. Wij hopen zeer korte termijn een geschikte kandidaat aan te kunnen nemen.

 

Procedure:

Sollicitatiebrief en CV uiterlijk 24 januari verzenden naar Frens Frijns (directeur STRP), per email frens<at>strp.nl. Op 27 januari zullen de eerste gesprekken plaatsvinden. Een eventueel tweede gesprek staat gepland op 29 januari. Voor meer informatie bel 040-2367228. 

 

 

	

 

 

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).