www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] docent ICT / Game Development (HvA)
Geert Lovink on Fri, 4 Mar 2011 14:24:15 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] docent ICT / Game Development (HvA)

De opleidingen Informatica en Technische Informatica zijn onderdeel van het domein Media, Creatie en Informatie (DMCI). Dit domein biedt studenten en docenten een omgeving waarin zij worden uitgedaagd om te excelleren in hun vak, innoverende verbindingen te leggen en het vermogen te ontwikkelen om hun vak waarin zij actief zijn steeds te vernieuwen. Op deze wijze wil het domein voor bedrijven en andere stakeholders een zinvolle partner zijn en tevens een betekenisvolle bijdrage aan de samenleving leveren. Het DMCI is onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en telt bijna 6.000 studenten en 425 medewerkers.

De opleidingen Informatica en Technische Informatica leiden studenten op tot Bachelor of ICT in de richtingen Game Development, Technical Computing, Software Engineering, System en Network Engineering, Human Centered Design en IT management.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:

            docent ICT / Game Development (0,6 - 1,0 fte)

We zoeken iemand die in staat is zijn of haar vakkennis over te dragen aan jonge mensen. Een persoon die in verschillende onderwijssituaties en in verschillende docentrollen studenten weet te motiveren en het beste uit hen te halen. Iemand die samen met collega’s en studenten zich nieuwe ontwikkelingen eigen maakt en integreert in het onderwijs.

Kernactiviteiten
• In een team ontwikkel en verzorg je onderwijs voor jong volwassenen, grotendeels op het terrein van game-development, maar ook binnen de andere richtingen van onze opleidingen; • Je wordt ingezet als coach en opdrachtgever binnen de projecten van de opleidingen; • Je begeleidt studenten in hun ontwikkeling naar zelfstandige, competente IT-professionals; • Je ontwikkelt samen met collega’s en in nauwe samenwerking met de beroepspraktijk een visie op het game-development onderwijs en de realisatie daarvan.

Kennis en vaardigheden
• Een academische achtergrond of een hbo-achtergrond met relevante werkervaring;
	• Werkervaring op het terrein van game-development;
	• Relevante programmeerervaring;
• Goede sociale en communicatieve vaardigheden, open houding en een teamspirit; • Enige ervaring en plezier in het trainen, begeleiden of onderwijzen is gewenst;
	• De bereidheid om je bij te scholen;
• Ervaring met toegepast onderzoek op een relevant terrein strekt tot aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden
Een bruisende omgeving, waarin studenten en collega’s veel van je verwachten. De aanstelling is voor één studiejaar. Bij gebleken geschiktheid en wederzijdse tevredenheid behoort een verlenging van het dienstverband tot de mogelijkheden. De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie van docent 2. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 11 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 4.365,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. De HvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende vakantieregeling en een 13e maand.


______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).