www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-nl] INC zoekt projectmanager
Geert Lovink on Tue, 17 Mar 2015 14:11:20 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] INC zoekt projectmanager


De Hogeschool van Amsterdam (HvA) is voor het Kenniscentrum CREATE-IT op korte termijn op zoek naar een:

projectmedewerker (0,6 fte) voor het Instuut voor Netwerkcultuur (www.networkcultures.org)

De functie

In januari 2004 is bij de opleiding Interactieve Media het lectoraat Interactieve Media in het Publieke Domein gestart, dat niet veel later werd omgevormd tot het Instituut voor Netwerkcultuur (INC). Het INC maakt inmiddels onderdeel uit van het Kenniscentrum CREATE-IT. Tot de werkzaamheden van het lectoraat behoren onderzoek, het organiseren van theoretisch onderwijs en het ontwikkelen en uitvoeren van een programma van seminars, conferenties, evenementen en publicaties ten behoeve van kennisontwikkeling en kennisoverdracht. Het lectoraat bestaat uit een team van 3 medewerkers: de lector en twee projectmanagers.

Vanwege detachering van medewerkers zijn we binnen dit lectoraat ter ondersteuning van de projectmanagers op zoek naar een projectmedewerker. Je zult in deze functie zorgdragen voor een goede uitvoering van de projecten in de organisatie, vooral op productioneel, communicatief administratief niveau. Daarnaast organiseer je samen met de projectmanager seminars, conferenties en andere bijeenkomsten in het kader van het lectoraat. Je verzorgt de communicatie rond de activiteiten (onderhouden van contacten met de pers, persberichten, brochures, publicaties op de website, ook binnen de HvA) en draagt regelmatig bij aan het blog van het lectoraat. Je vergadert met teamleden en onderhoudt contacten met verschillende partijen, zowel in- als extern. Daarnaast zorg je samen met de projectmanager voor een goede documentatie van de activiteiten en de resultaten van de projecten, ten behoeve van de kennisopbouw en -verspreiding. Ook denk je mee over nieuw op te zetten projecten en werkt mee aan de uitwerking ervan in projectplannen en -budgetten.

Wij zoeken

De projectmedewerker die wij zoeken is uitvoerend zeer sterk en praktisch ingesteld. Je bent geÃnteresseerd in de ontwikkelingen in het vakgebied, in het bijzonder op het gebied van nieuwe media en netwerkcultuur. Je kunt goed organiseren en houdt ervan om productioneel aan de slag te zijn met inhoudelijke themaâs. Je kan overweg met sociale media, bloggen en het benaderen van de pers. Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift. Je functioneert goed in een team en hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent flexibel, proactief, enthousiast en ondernemend en je beschikt over HBO werk- en denkniveau.

Wij bieden

Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van ÃÃn jaar. Bij goed functioneren behoort verlenging tot de mogelijkheden.De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie Technisch projectmedewerker 3. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 8 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal â3082,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring.

De HvA heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende vakantieregeling en een 13e maand. Daarnaast biedt de HvA (via de HvA Academie) uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

Informatie

Nadere informatie: Miriam Rasch, telefoonnummer 020-595 1865 (of per e-mail: vacatures {AT} hva.nl (niet gebruiken om te solliciteren).

Meer informatie over het domein Media Creatie Informatie: http://www.hva.nl/vacatures/716689/projectmedewerker-%280,6-fte%29.


______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik {AT} xs4all.nl).