www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] INFO ARCult: Statul si cultura in Romania - trei puncte de
Asociatia ECUMEST on Sat, 3 Aug 2002 10:55:19 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO ARCult: Statul si cultura in Romania - trei puncte de vedereoficiale


INFO ARCult*

Subiect: Statul si cultura in Romania - trei puncte de vedere oficiale
 

Presedintele Romaniei, Primul Ministru si Ministrul Culturii si Cultelor si-au prezentat, in cadrul Forumului Cultural National (derulat la Bucuresti in data de 19 iunie 2002), punctul de vedere asupra rolului culturii in societatea romaneasca, a rolului statului in cultura si a modului de actiune a acestuia.

Aceste puncte de vedere oficiale, respectiv discursurile lor integrale prezentate cu acest prilej, va sint acum disponibile, in format pdf, in pagina de Stiri ARCult la http://www.ecumest.ro/arcult/stire_07-30.htm.

Oana Radu, director programe
Asociatia Culturala ECUMEST
 

*INFO ARCult reprezinta un serviciu de informare a sectorului cultural romanesc in domeniul politicilor si legislatiei culturale, propus in cadrul programului ARCult. Pentru a va inscrie sau sterge din lista de distributie electronica INFO ACRult trimiteti un mesaj la ecumest {AT} pcnet.ro.
*ARCult - Agentia Culturala Romana este un program al Asociatiei Culturale ECUMEST ce urmareste sa asigure sectorului cultural din Romania asistenta specializata (informare, consultanta, cercetare) in domeniul politicilor si legislatiei culturale, sa faciliteze comunicarea si cooperarea in interiorul sectorului cultural si sa contribuie la o imbunatatire a cadrului in care sectorul functioneaza. Mai multe informatii la www.ecumest.ro/arcult.htm.
______________________
Asociatia Culturala ECUMEST
Str. Batistei nr. 14, et. 1, Bucuresti
Tel/fax: 021-21 22 100
E-mail: ecumest {AT} pcnet.ro
Website: www.ecumest.ro