www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] TRAINING: Masterat in interculturalism, management artistic
Asociatia ECUMEST on Sun, 8 Sep 2002 09:15:08 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] TRAINING: Masterat in interculturalism, management artistic si medierein Balcani


Universitatea de Arta din Belgrad in cooperare cu UNESCO si in parteneriat cu Asociatia ECUMEST propune un nou curs postuniversitar in sud-estul Europei: Studii in interculturalism, management artistic si mediere in Balcani
 

Programul propune un ansamblu de cursuri in domeniul politicilor culturale, identitatii culturale si managementului artistic, ca si in domeniul comunicarii si mass-media, cu un accent pe regiunea Europei de Sud Est ca entitate culturala complexa.

Adresindu-se absolventilor de studii universitare din intreaga regiune balcanica, in special celor din orasele mici, cursurile, ce au loc la Belgrad, alaturi de rezidentele din alte tari din regiune, se intind pe durata a doi ani si se desfasoara in limbile sirba si engleza, taxa anuala de scolarizare fiind de 500 EUR.

Cei interesati sint rugati sa trimita un CV, o scrisoare de motivatie si formularul de inscriere (toate in limba engleza), prin e-mail la adresa unium {AT} eunet.yu, pina la data de 25 septembrie 2002.

Mai multe detalii si formularul de inscriere se gasesc pe site-ul Asociatiei ECUMEST la http://www.ecumest.ro/evenim/even_IAMMB.htm.

Oana Radu
Director programe
___________________________
Asociatia Culturala ECUMEST
Adresa: Str. Batistei nr. 14, sector 1, Bucuresti
Tel/fax: 40-21-21 22 100
E-mail: ecumest {AT} pcnet.ro
Website: www.ecumest.ro