www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] INFO ARCult: Proiectele finantate din Fondul Cultural Natio
Asociatia ECUMEST on Wed, 18 Dec 2002 22:43:30 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO ARCult: Proiectele finantate din Fondul Cultural National


INFO ARCult*

Subiect: Proiectele finantate din Fondul Cultural National (sesiunea 2002)
 

Ministerul Culturii si Cultelor a facut publica lista proiectelor ce vor fi sustinute din Fondul Cultural National in urma sesiunii 2002 a acestuia, ce poate fi consultata la www.ecumest.ro/arcult.htm (precum si pe site-ul ministerului la www.ministerulculturii.ro, sectiunea Presa, Comunicate, 17 decembrie 2002.).
 
 

*INFO ARCult reprezinta un serviciu de informare a sectorului cultural romanesc in domeniul politicilor si legislatiei culturale, propus in cadrul programului ARCult. Pentru a va inscrie sau sterge din lista de distributie electronica INFO ARCult trimiteti un mesaj avind ca subiect "Abonare INFO ARCult" la ecumest {AT} pcnet.ro.
*ARCult - Agentia Culturala Romana este un program al Asociatiei Culturale ECUMEST ce urmareste sa asigure sectorului cultural din Romania asistenta specializata (informare, consultanta, cercetare) in domeniul politicilor si legislatiei culturale, sa faciliteze comunicarea si cooperarea in interiorul sectorului cultural si sa contribuie la o imbunatatire a cadrului in care sectorul functioneaza. Mai multe informatii la
www.ecumest.ro/arcult.htm.
____________________________
Asociatia Culturala ECUMEST
Str. Batistei nr. 14, et. 1, Bucuresti
Tel/fax: 021-21 22 100
E-mail: ecumest {AT} pcnet.ro
Website: www.ecumest.ro