www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] [Fwd: [pr_ong] Europa e departe ? Euro<26 o aduce langa tin
Asociatia ECUMEST on Wed, 11 Jun 2003 15:56:44 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] [Fwd: [pr_ong] Europa e departe ? Euro<26 o aduce langa tine!]


         
 
Bucuresti, 11 iunie 2003

Cand Europa pare departe, Euro<26 o aduce langa tine !

Tabere de vara si rezervari on-line in Europa pentru mobilitatea tinerilor

 

Euro<26 Romania – cardul european de tineret, reprezentanta EYCA in Romania, este organizatia care dezvolta in tara noastra cardul european pentru tinerii sub 26 de ani EURO<26. Prin intermediul acestui card, tinerii au acces la peste 300.000 de reduceri in 38 de tari europene si la mai mult de 600 de reduceri in Romania in domenii variind de la transport, servicii turistice pana la carti si bunuri.

 In baza de date cu reducerile din Romania, ce poate fi consultata on – line la www.euro26.ro tinerii gasesc reduceri la magazinele Kodak, Dress & Go, Libraria & Galeria Noi, Eurolines, Wasteels Travel si agentiile de turism TOTEM, ARC Travel, Cliven Turism care au pregatite oferte de vacanta pentru tinerii ce calatoresc cu Euro<26. In plus, Euro<26 ofera si discounturi la transportul intern si international prin Eurolines si Wasteels Travel.

 Pentru vara 2003 Euro<26 Romania ofera tinerilor posibilitatea de a calatori in spatiul european la preturi accesibile si pune la dispozitie prin intermediul cardului o gama larga de discounturi in fiecare tara aleasa. Top 10 din fiecare tara se gaseste pe www.euro26.org.

 Tot pentru vacanta tinerilor, in perioada 16-23 august va avea loc in Croatia, la Zadar, Tabara Internationala de Vara Euro<26 unde sunt invitati toti posesorii cardului Euro<26. Costurile taberei includ excursii in parcurile nationale croate, cazare & masa, precum si materiale promotionale si informative. Inscrierile sunt deschise pana pe 24 iulie la  info {AT} euro26.ro. Anul trecut, Tabara din Croatia a fost un succes si este de asteptat ca si in acest an numarul solicitarilor sa fie foarte mare.

 De la 1 iunie 2003 Euro<26 Romania a lansat pe site-ul www.euro26.ro un nou serviciu - cel de rezervari on-line in toate hostelurile din lume sau de organizare al unor circuite turistice pentru tineri.  Acest serviciu este oferit in urma unui parteneriat la nivel european incheiat intre EYCA (European Youth Cards Association) si Hostelworld. Utilizand motorul de rezervari on-line tinerii nu trebuie sa-si mai faca probleme legate de cazarea lor atunci cand calatoresc iar vacanta lor este mai in siguranta.

 Cardul Euro<26 este dedicat tinerilor sub 26 de ani si este sprijinit de Consiliul Europei ca „instrument pentru incurajarea mobilitatii tinerilor in Europa”. Cardul se elibereaza pe loc, este valabil un an de zile, iar pentru eliberarea acestuia tanarul trebuie sa se prezinte cu buletinul de identitate, 5 € si o fotografie la sediul Euro<26 din Bucuresti sau la partenerii din tara. Cardul este recunoscut prin reciprocitate in toate cele 38 de tari si in locurile care ofera reduceri prin prezenta logo-ului Euro<26: un Hercule roz inconjurat de stelutele europene. Euro<26 functioneaza in Europa inca din 1986 iar in Romania cardul se dezvolta de la an la an, aducand un plus de valoare vietii tinerilor.

Romeo Mosoiu

Presedinte

_______________________________________
Euro<26 Romania - Cardul european de tineret
str. Valter Maracineanu, nr. 1-3
intrarea 5, et. 4, cam. 337
sector 1, Bucuresti, Romania
tel./fax: +4021.310 26 99
e-mail: office {AT} euro26.ro  euro26_romania {AT} yahoo.com
www.euro26.ro   www.euro26.org
 
Euro<26 este un proiect sustinut de Consiliul Europei pentru incurajarea mobilitatii tinerilor in Europa.
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/