www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] Invitation to join the ro_filosofia group
ro_filosofia moderator on Mon, 28 Jul 2003 19:27:25 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Invitation to join the ro_filosofia group


Yahoo! Groups


ro_filosofia {AT} k.ro has invited you to join the ro_filosofia group!
(This invitation will expire in 7 days.)

A message from ro_filosofia {AT} k.ro:
ro_filosofia {AT} este un grup [de discutii prin e-mail] "de informare si brain storming", dedicat filosofiei, psihologiei, educatiei si altor asemenea domenii menite intelegerii lumii, in general, si fiintei umane, in particular.. prin intermediul lui, poti impartasi altora dintre cunostintele tale si/sau problemele care te framanta sau iti poti verifica propriile raspunsuri.

daca te inscrii in grupul ro_filosofia {AT} , ar fi bine sa citesti cu atentie suita mesajelor de intampinare pe care le vei primi, mai ales indicatiile "tehnice", si sa tii cont de faptul ca grupul este si un loc de intalnire intre profesionisti in domeniile de interes ale grupului si neprofesionisti, motiv pentru care:

1. esti invitat ca, inainte de a trimite primul mesaj catre lista, sa te hotarasti daca in discutiile pe care le vei purta prin intermediul ei, te avantajeaza sa iti folosesti numele real sau un pseudonim..

2. grupul este in intregime moderat, ceea ce te va feri de obraznicii si alte cateva neplaceri.

daca nu ai un ID yahoo!, te poti inscrie in aceasta mailing list si trimitand un e-mail in alb la ro_filosofia-subscribe {AT} yahoogroups.com, dar ideal ar fi sa-ti procuri si un ID yahoo!, pentru a putea beneficia de toate sectiunile on line ale grupului - sectiunea "links", de exemplu, unde poti gasi adrese ale unor carti si reviste electronice free.

in fine, daca ai mai primit aceasta invitatie, nu te supara prea tare, pentru ca o asemenea repetitie este neintentionata - ceea ce inseamna si ca nu exista sanse mari sa primesti aceasta invitatie de doua ori, deci ca ar fi bine sa n-o refuzi! :)
(Click the button above. Don't reply to this message.)

About Yahoo! Groups: Yahoo! Groups is a free service that helps you stay in touch with family and friends or meet new people. Yahoo! Groups values your privacy. It is a violation of our service rules for moderators to abuse this invitation feature. If you feel this has happened, please notify us at abuse {AT} yahoogroups.com. Your use of Yahoo! Groups is subject to our Terms of Service, located at http://docs.yahoo.com/info/terms/.
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/