www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] PARTENERIAT TOACA - CIAC
Irina Cios on Wed, 14 Jan 2004 21:10:26 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] PARTENERIAT TOACA - CIAC


Fundatia Culturala Toaca si Centrul International pentru Arta Contemporana

au placerea sa va informeze cu privire la 
parteneriatul incheiat in vederea realizarii unui centru interdisciplinar multimedia. 

Acest proiect pe termen lung isi propune sa ofere contextul de explorare a noilor tehnologii in domeniul artelor vizuale si al artelor spectacolului prin organizarea de evenimente (spectacole, expozitii), workshop-uri, cursuri de vara, forumuri de dezbatere privind arta si tehnologia.

In cadrul acestui parteneriat cele doua fundatii vor folosi in comun resursele de care dispun, astfel ca proiectul va beneficia de o dotare tehnica, de o baza documentara, si de trei sali care vor servi ca spatii de expunere, spectacol si/sau conferinte.

Proiectul se va dezvolta in sediul Studioului Toaca, drept care activitatile CIAC se desfasoara incepind cu februarie 2004 la noua adresa din bd. Mircea Voda nr. 5 (zona Calea Calarasi - Udriste, in spatele magazinului Unirea).

Biblioteca CIAC va fi inchisa in perioada 12 - 24 ianuarie 2004 pentru mutare. Va cerem scuze pentru inconvenient si va asteptam la noul sediu.

Numerele de telefon ale CIAC ramin pentru moment aceleasi. Vom anunta noile numere de indata ce ne vor fi communicate de catre Romtelecom.

Avem convingerea ca acest parteneriat va da un nou impuls vietii artistice din Romania in domeniul multimedia si speram sa fiti alaturi de noi in proiectele pe care le pregatim.

Nona Ciobanu & Iulian Baltatescu / TOACA                Irina Cios / CIAC
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/