www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] INFO ARCult: MCC - Acordarea indemnizatiilor "Meritul cultu
Asociatia ECUMEST on Wed, 3 Mar 2004 08:19:24 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO ARCult: MCC - Acordarea indemnizatiilor "Meritul cultural"


INFO ARCult* 
Subiect: Ministerul Culturii si Cultelor face publica lista personalitatilor culturale care vor beneficia de indemnizatii de merit

Intr-un comunicat de presa din data de 25 februarie 2004, Ministerul Culturii si Cultelor anunta publicarea listei personalitatilor care vor beneficia de indemnizatii de merit incepind cu data de 5 martie 2004 (potrivit Legii nr. 118 din 15 martie 2002 pentru instituirea indemnizatiei de merit). 

Lista cuprinde scriitori, cineasti, arhitecti artisti plastici, oameni de teatru, compozitori si muzicologi, nominalizati de Comisia nationala stabilita in acest scop, si poate fi consultata pe site-ul Ministerului Culturii si Cultelor, sectiunea PRESA, COMUNICATE.


*INFO ARCult reprezinta un serviciu de informare a sectorului cultural romanesc in domeniul politicilor si legislatiei culturale, propus in cadrul programului ARCult. Pentru a va inscrie sau sterge din lista de distributie electronica INFO ARCult trimiteti un mesaj avind ca subiect "Abonare INFO ARCult" la ecumest {AT} pcnet.ro. 
*ARCult - Agentia Culturala Romana este un program al Asociatiei Culturale ECUMEST ce urmareste sa asigure sectorului cultural din Romania asistenta specializata (informare, consultanta, cercetare) in domeniul politicilor si legislatiei culturale, sa faciliteze comunicarea si cooperarea in interiorul sectorului cultural si sa contribuie la o imbunatatire a cadrului in care sectorul functioneaza. Mai multe informatii la 
www.ecumest.ro/arcult.htm. 
____________________________ 
Asociatia Culturala ECUMEST 
Str. Batistei nr. 14, et. 1, Bucuresti 
Tel/fax: 021-21 22 100 
E-mail: ecumest {AT} pcnet.ro 
Website: www.ecumest.ro 
 

_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/