www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] Fw: Art.Territoire.Societe - nouvelle initiatived'artistes
Asociatia ECUMEST on Wed, 11 May 2005 09:03:21 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Fw: Art.Territoire.Societe - nouvelle initiatived'artistes (CND, 12 mai, 10.30)TERRAINS FERTILES 2005

www.terrainsfertiles.org

 

                    

Terrains Fertiles 2005 va invita sa participati in cadrul primei rezidente din Romania la masa rotunda cu tema "Art.Territoire.Societe - nouvelle initiative d'artistes ". 

 

Terrains Fertiles 2005 este un program de colaborare internationale in domeniul dansului contemporan care reuneste artisti si operatori culturali, intr-o actiune comuna de acompaniament a proiectelor artistice initiate de tineri coregrafi. Programul este co-organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul de Proiecte Culturale - ArCuB, IXKIZIT (Franta) si ImFlienger (Austria) cu sprijinul programului "Cultura 2000" al Uniunii Europene. 

 

Intilnirea propune o discutie informala, pornind de la experienta proiectului Terrains Fertiles, despre importanta mobilitatii si a confruntarii cu alt context in creatia artistica, despre responsabilitate si rolul artistului in societate. La masa rotunda vor participa directorii artistici ai programului - Cosmin Manolescu (Romania) si Joel Borges (Franta), si artistii participanti in programul Terrains Fertiles - Ion Dumitrescu, Catalina Gubandru, Carmen Cotofana (Romania), Carla Bottiglieri, Sourny Brahim, Kataline Patkai (Franta), Linda Samaraweerova, David Subal & Michkazu Matsune, Ria Probst (Austria), precum si reprezentanti ai partenerilor romani asociati proiectului si ai Ministerului Culturii si Cultelor, alti artisti si operatori culturali independenti.

 

Masa rotunda va fi moderata de Oana Radu (Asociatia Ecumest) si va avea loc la Centrul National al Dansului, Bdul. Nicolae Balcescu nr, 2, etaj 4 in data de 12 mai, orele 10.30 - 12.30 (Discutiile vor avea loc in limba franceza si engleza). 

 

Va rugam sa confirmati participarea la masa rotunda la tel. 210.94.49, mobil 0745 322 682 (Cosmin Manolescu) sau email arcub {AT} terrainsfertiles.org.

 

Prima rezidenta a programului Terrains Fertiles 2005 este organizata in parteneriat cu Institutul Francez din Bucuresti, Forumul Cultural Austriac, Centrul National al Dansului Bucuresti si Muzeul National de Arta Contemporana si se desfasoara la Bucuresti, intre 25 aprilie - 14 mai. Rezidenta se va finaliza cu o prezentare publica a proiectelor artistice personale realizate de artistii TF in zilele de 12, 13 si 14 mai la Centrul National al Dansului (13 mai, ora 19.00), Teatrul Act (14 mai, ora 11.00) si Muzeul National de Arta Contemporana (18.00).

 

Va multumim pentru atentie si va asteptam la masa rotunda. 

 

Cosmin Manolescu

Director artistic Terrains fertiles Romania

 

Simona Hodos

Coordonator proiect Terrains fertiles Romania
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/