www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] INFO ARCult: Ministerul Culturii si Cultelor anuntarezultat
Asociatia ECUMEST on Thu, 12 May 2005 16:04:01 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO ARCult: Ministerul Culturii si Cultelor anuntarezultatele evaluarii proiectelor depuse de ONGuri


INFO ARCult* 
Subiect: Ministerul Culturii si Cultelor anunta rezultatele evaluarii proiectelor depuse de ONGuri

 
Ministerul Culturii si Cultelor a facut publica in data de 11 mai 2005 lista proiectelor initiate de asociatii, fundatii si alte organizatii neguvernamentale fara scop lucrativ care vor primi finantare de la bugetul de stat in 2005, in urma licitatiei lansate in decembrie 2004.

Au fost selectionate un numar de 34 de proiecte, care vor primi sustineri cuprinse intre 60 milioane si 800 milioane, totalizind suma de 10 miliarde lei. 

Consultati Comunicatul de presa al Ministerului Culturii si Cultelor in pagina de Stiri ARCult: http://www.ecumest.ro/arcult/stire_05_05_11.htm. 


Pentru detalii suplimentare contactati Ministerul Culturii si Cultelor, secretar comisie de evaluare - Vitorino Ardeleanu, la 021-224 37 93. 


*INFO ARCult reprezinta un serviciu de informare a sectorului cultural romanesc in domeniul politicilor si legislatiei culturale, propus in cadrul programului ARCult. Pentru a va inscrie sau sterge din lista de distributie electronica INFO ARCult trimiteti un mesaj avind ca subiect "Abonare/Dezabonare INFO ARCult" la ecumest {AT} ecumest.ro. 
*ARCult - Agentia Culturala Romana este un program al Asociatiei Culturale ECUMEST ce urmareste sa asigure sectorului cultural din Romania asistenta specializata (informare, consultanta, cercetare) in domeniul politicilor si legislatiei culturale, sa faciliteze comunicarea si cooperarea in interiorul sectorului cultural si sa contribuie la o imbunatatire a cadrului in care sectorul functioneaza. Mai multe informatii la www.ecumest.ro/arcult.htm. 
____________________________ 
Asociatia Culturala ECUMEST 
Str. Batistei nr. 14, 020937 Bucuresti 
Tel/fax: 021-21 22 100 
E-mail: ecumest {AT} ecumest.ro
Website: www.ecumest.ro--------------------------------------------------------------------------------


1% pentru tinerii artisti din Romania 


Incepind cu anul 2005, contribuabilii persoane fizice pot decide direct asupra folosirii unei parti din impozitul datorat statului prin directionarea catre o organizatie non-profit a 1% din acest impozit.

Puteti contribui la crearea unui fond de sustinere a tinerilor artisti din Romania, daca la depunerea declaratiei de venit global veti directiona 1% din impozitul dvs. catre Asociatia Culturala ECUMEST. Cum: prin completarea, in Declaratia de venit global (respectiv Formularul 200, capitolul H.2), a datelor noastre de identificare, dupa cum urmeaza: 

Nume: Asociatia Culturala ECUMEST
Cod fiscal: 12384576
Cod IBAN: RO23 RNCB 501 00001 7963 0001/ROL

Un fond de sustinere a tinerilor artisti romani ar permite continuarea si dezvoltarea activitatilor de sprijinire a mobilitatii si creativitatii tinerilor artisti initiate de asociatie incepind cu anul 2002: calatorii de studiu si participari la festivaluri internationale pentru facilitarea unei veritabile confruntari cu tendintele artistice internationale; organizarea cu regularitate a unor ateliere dedicate artistilor din diverse domenii, etc.

Mai multe detalii despre activitatea ECUMEST sint disponibile la www.ecumest.ro sau contactindu-ne la coordonatele de mai jos.

Va multumim pentru sprijin.


Echipa ECUMEST

__________________
Asociatia ECUMEST 
Adresa: Str. Batistei nr. 14, 020937 Bucuresti 
Tel/fax: 021-212 21 00 
E-mail: ecumest {AT} ecumest.ro
Website: www.ecumest.ro --------------------------------------------------------------------------------

Infiintata in 1998 si activind atit in Romania, cit si in tarile Europei de est, Asociatia ECUMEST deruleaza proiecte nationale si internationale menite sa conduca la o dezvoltare si o profesionalizare a sectorului cultural, la o imbunatatire a cadrului in care acest sector functioneaza, avind totodata ca scop permanenta sustinere a creativitatii si facilitarea cooperarii intre tinerii artisti din regiune, ca raspuns la nevoia generala de dialog si mobilitate pe plan european.
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/