www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] Master class si intilniri cu Andrei Serban laBucuresti si C
Asociatia ECUMEST on Thu, 19 May 2005 08:57:37 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Master class si intilniri cu Andrei Serban laBucuresti si Cluj (iunie 2005)


Master class cu Andrei Serban la Cluj

Asociatia ECUMEST, in parteneriat cu Teatrul National din Cluj, organizeaza in perioada 8-18 iunie 2005 un master class sustinut de regizorul Andrei Serban. Acesta va reuni actori ai Teatrului National din Cluj, precum si studenti ai Facultatii de Teatru din Cluj.

De asemenea, ECUMEST va organiza, impreuna cu parteneri din Bucuresti si Cluj, o serie de evenimente prilejuite de prezenta lui Andrei Serban in Romania, dupa cum urmeaza: 


Intilniri cu Andrei Serban la Bucuresti

> 1 iunie, UNATC, Bucuresti, orele 17.00
ECUMEST lanseaza publicatia "Cercuri in apa. Un atelier cu Andrei Serban povestit de Tania Radu", realizata in urma atelierului international sustinut de regizorul Andrei Serban in iunie 2004 la Sfintu Gheorghe. Publicatia apare cu sprijinul ziarului Cotidianul, al Fildas Trading si al Centrului de Cultura Arcus.
Lansarea este insotita de o intilnire exceptionala cu Andrei Serban, avind ca tema educatia artistica. Discutia va fi moderata de Corina Suteu.
> 2, 3 & 6 iunie, Colegiul Noua Europa, Bucuresti, orele 18.00
"Conversatii cu Andrei Serban". Intilniri organizate in parteneriat cu Colegiul Noua Europa. Programul va fi diferit in fiecare seara, cuprinzind lecturi din propriile insemnari despre teatru, opera si viata ale lui Andrei Serban, prezentari de imagini din cele mai recente spectacole ale sale, sau discutii libere cu publicul.


Intilniri cu Andrei Serban la Cluj


> 10 iunie, Casa Tranzit, orele 19.00
"Conversatii cu Andrei Serban". Intilnire organizata in parteneriat cu Fundatia IDEA, cuprinzind lecturi din propriile insemnari despre teatru, opera si viata ale lui Andrei Serban si discutii libere cu publicul.
> 14 iunie, Facultatea de Teatru, Universitatea Babes-Bolyai, orele 12.00
"Conversatii cu Andrei Serban". Intilnire organizata in parteneriat Teatrul National din Cluj. Discutie libera cu studentii Facultatii de Teatru, deschisa publicului larg, despre scoala de teatru si antrenamentul tinarului actor. 


Proiectul este initiat de Asociatia ECUMEST si beneficiaza de sprijinul Ministerul Culturii si Cultelor, in urma licitatiei deschise organizatiilor neguvernamentale. 


Mai multe detalii despre aceste evenimente vor fi disponibile in curind.


Stefania Ferchedau
coordonator proiect
__________________
Asociatia ECUMEST
Adresa: Str. Batistei nr. 14, 020937 Bucuresti
Tel/fax: 021-21 22 100
Email: ecumest {AT} ecumest.ro
Website: www.ecumest.ro
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/