www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] Info ARCult: MCC a lansat Fondul de Mobilitate Culturala
Asociatia ECUMEST on Fri, 22 Jul 2005 14:51:49 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Info ARCult: MCC a lansat Fondul de Mobilitate Culturala


INFO ARCult* 
Subiect: Ministerul Culturii si Cultelor a lansat Fondul de Mobilitate Culturala


Printr-un Ordin al Ministrului Culturii din data de 14 iunie 2005 a fost constituit Fondul de Mobilitate Culturala. Inscrierile la acest fond de burse de studii si granturi de calatorie pentru domeniile culturale au fost deschise ieri, 20 iulie 2005. 

Datele limita de depunere a dosarelor de solicitare pentru 2005 sint 30 iulie, 30 august, 30 octombrie si 15 decembrie.


Dosarele se depun, in functie de domeniu, in atentia secretarilor de stat si a secretarului general al MCC, dupa cum urmeaza:

> Ioan Onisei, Secretar de stat Creatie contemporana, diversitate culturala; contact: Ileana Stanculeasa, 021 2227147, ileana.stanculeasa {AT} cultura.ro.
> Virgil Stefan Nitulescu, Secretar de stat Patrimoniu cultural national; Arte vizuale, arhitectura; contact: Elena Manole, 021 2242889, elena.manole {AT} cultura.ro.
> Solicitarile pentru domeniile management cultural si intarirea capacitatii institutionale se depun in atentia Deliei Mucica, Secretar general; contact: Ioana Tanase, 021 2244665, ioana.tanase {AT} cultura.ro. 

Acest Fond a fost lansat in urma propunerilor de constituire a unui asemenea mecanism facute la inceputul anului 2005, iar functionarea acestuia, domeniile pe care le acopera si procedura de selectie sint prevazute in Ordinul Ministrului nr. 2199/14.07.2005 (http://www.cultura.ro/News.aspx?ID=596).  

Mai multe detalii sint disponibile pe site-ul Ministerului Culturii si Cultelor la http://www.cultura.ro/News.aspx?ID=597.


Asociatia ECUMEST*INFO ARCult reprezinta un serviciu de informare a sectorului cultural romanesc in domeniul politicilor si legislatiei culturale, propus in cadrul programului ARCult. Pentru a va inscrie sau sterge din lista de distributie electronica INFO ARCult trimiteti un mesaj avind ca subiect "Abonare/Dezabonare INFO ARCult" la ecumest {AT} ecumest.ro. 
*ARCult - Agentia Culturala Romana este un program al Asociatiei Culturale ECUMEST ce urmareste sa asigure sectorului cultural din Romania asistenta specializata (informare, consultanta, cercetare) in domeniul politicilor si legislatiei culturale, sa faciliteze comunicarea si cooperarea in interiorul sectorului cultural si sa contribuie la o imbunatatire a cadrului in care sectorul functioneaza. Mai multe informatii la www.ecumest.ro/arcult.htm. 
____________________________ 
Asociatia Culturala ECUMEST 
Str. Batistei nr. 14, 020937 Bucuresti 
Tel/fax: 021-319 27 11 
E-mail: ecumest {AT} ecumest.ro
Website: www.ecumest.ro
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/