www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] Seminar de training: Cooperare culturala internationala, ma
Asociatia ECUMEST on Thu, 22 Dec 2005 11:37:05 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Seminar de training: Cooperare culturala internationala, managementul si finantarea proiectelor culturale (Bucuresti, 20-21 ianuarie 2006)


Asociatia ECUMEST21 decembrie 2005
Seminar de training: Cooperare culturala internationala, managementul si finantarea proiectelor culturale
Bucuresti, 20-21 ianuarie 2006
Data limita de inscriere: 10 ianuarie 2006 


Impactul cooperarii culturale internationale asupra sectorului creativ din Romania, provocarile reale si capcanele imaginare ale managementului de proiect in domeniul artistic, oportunitatile de finantare a proiectelor culturale reprezinta cunostinte cheie cu care operatorii culturali trebuie sa se echipeze in dezvoltarea si conducerea proiectelor pe care le initiaza. Corina Suteu, Aura Corbeanu si Oana Radu vor sustine un seminar de training menit a le oferi coordonatorilor de proiecte culturale instrumentele, materialele si sursele de informare de care au nevoie pentru imbunatatirea performantei lor in aceste domenii. 

Sesiunea se adreseaza operatorilor culturali activi la nivel local sau national in organizatii culturale publice sau private si va fi deschisa unui numar de 20 de participanti.

Seminarul va avea loc in Sala de Conferinte a ArCuB - Centrul de proiecte culturale al Municipiului Bucuresti (Str. Batistei nr. 14).

Selectia participantilor va fi facuta pe baza unui dosar de inscriere care trebuie sa contina o scurta biografie a solicitantului si o scrisoare de intentie referitoare la proiectele profesionale si la interesul specific pentru aceasta sesiune de training. 

Participarea la seminar a candidatilor selectionati este gratuita, pe baza sprijinul financiar asigurat pentru acest proiect de Fundatia Ratiu din Marea Britanie. 
Precizam ca organizatorii acopera exclusiv costurile seminarului si prinzul in cele doua zile de seminar, cheltuielile de transport si cazare legate de participarea la training fiind in sarcina participantilor.

Pentru o prezentare mai detaliata a temelor si a programului seminarului de training, vizitati www.ecumest.ro. Pentru mai multe informatii si pentru trimiterea dosarelor de inscriere adresati-va Stefaniei Ferchedau, coordonator proiect, la stefania {AT} ecumest.ro sau la tel/fax 021-319 27 11. Data limita de inscriere: 
10 ianuarie 2006.Aceasta sesiune de formare face parte din proiectele de dezvoltare profesionala initiate de ECUMEST incepind cu primul program de masterat in management cultural adresat tarilor Europei de est - Programul ECUMEST (lansat in 1995). 
Partener: ArCuB - Centrul de proiecte culturale al Municipiului Bucuresti
Asociatia ECUMEST
Str. Batistei 14, 020937 Bucuresti
Tel/fax: +40-21-319 27 11

Email: ecumest {AT} ecumest.ro
Website: www.ecumest.ro
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/