www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] Dezbaterea privind FCN & sinteza sugestiilor si a propuneri
Asociatia ECUMEST on Sun, 11 Jun 2006 08:44:58 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Dezbaterea privind FCN & sinteza sugestiilor si a propunerilor primite


Stimati colegi,

Revenim cu privire la dezbaterea vinzind functionarea AFCN, pe care Ministerul Culturii si Cultelor o va organiza la Bucuresti. Intilnirea va avea loc marti, 13 iunie, orele 10.00, la sediul MCC din Soseaua Kiseleff nr. 30, sala Multimedia (parter).

Dezbaterea va fi deschisa de Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii si Cultelor, si ii va avea ca participanti pe Delia Mucica, secretar general MCC, Andreea Grecu, director AFCN, Oana Radu, director programe, Asociatia ECUMEST, Rarita Szakats, director executiv, Fundatia AltArt, fiind deschisa tuturor operatorilor culturali interesati de o astfel de dezbatere.

Dorim sa va prezentam, totodata, materialul de lucru realizat de ECUMEST si AltArt pe baza sugestiilor primite de la 30 de organizatii publice si private si artisti. Acesta incearca sa ofere un cadru articulat de discutie, listind toate tematicile si aspectele problematice mentionate, alaturi de propunerile facute. Desi documentul este destul de lung si detaliat (data fiind natura subiectului si scopul sau) speram sa il puteti parcurge si sa mai ales sa puteti participa la intilnirea de marti cu reprezentantii Ministerului Culturii si Cultelor si ai AFCN pentru a putea discuta toate aceste aspecte si care din propunerile facute sint fezabile. Documentul este disponibil online la http://www.ecumest.ro/pdf/FCN_sugestii_iunie2006.pdf.

Precizam ca initiativa Asociatiei ECUMEST si a Fundatiei AltArt ? adresata Ministerului Culturii si Cultelor si Administratiei Fondului Cultural National, pe de o parte, si sectorului cultural, pe de alta parte ? este menita a aduce in dezbaterea publica dificultatile si incorentele aparute in functionarea FCN in cadrul primei sesiuni de finantare si sa propuna o serie de solutii care sa conduca la imbunatatirea de catre autoritatile publice implicate a sistemului inaintea lansarii urmatoarei sesiuni.

Speram ca eforturile depuse pentru a genera si a documenta aceasta dezbatere nu vor ramine fara rezultat.

Va multumim pentru trimiterea sugestiilor dvs. Pe curind, 

Oana Radu

_________________
Oana Radu
director programe
Asociatia ECUMEST
Str. Batistei 14, 020937 Bucuresti
Tel/fax: +40-21-319 27 11
Email: ecumest {AT} ecumest.ro
Website: www.ecumest.ro
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/