www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] DO IT YOURSELF - Self Publishing Fair - 16-18 iunie, Cartur
Vlad Nanca on Mon, 12 Jun 2006 10:41:25 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] DO IT YOURSELF - Self Publishing Fair - 16-18 iunie, Carturesti


DO IT YOURSELF
 Self Publishing Fair
 Bucuresti 16-18 Iunie 2006 
 Subsolul si podul Librariei Carturesti 
  
 www.2020.ro/diy
  
 DIY Targ de selfpublishing este o continuare a fanzinului Incepem initiat de organizatia 2020 in anul 2004. Fanzinul Incepem reuneste in cele patru numere peste 100 de tineri din domeniile artelor, literaturii, arhitecturii si multe alte zone creative. In 2006 coordonatorii proiectului Incepem vor sa mearga mai departe organizeaza un targ special dedicat publicisticii independente din Romania. Targul DIY 2006 va fi dedicat mai ales fanzinelor si revistelor facute prin mijloace proprii si publicatiilor de arta independente din Romania alaturi de alte exemple de fanzine din Europa. 
  
 Targul DIY va avea loc in subsolul si podul Librariei Carturesti (Str Arthur Verona) si va fi organizat in paralel cu Intalnirea pentru Comics, proiect coordonat de Hardcomics si Centrul Ceh care este de altfel si partener al targului nostru. 
  
 Targul de selfpublishing sustine orice forma de publicatie independenta ? fanzine, reviste, music label. Organizatorii targului isi doresc sa promoveze orice initiativa de acest gen si asteapta propuneri in acest sens.
  
  
 Structura targului.
 Targul va avea o zona centrala in in podul Librariei Carturesti unde vor fi reunite fanzine si exemple de DIY publishing in Romania si nu numai iar in subsol mici standuri ale celor mai activi coordonatori de proiecte de selfpublishing din Romania, un stand de prezentare ale proiectelor similare din Cehia si o zona prezentare a e-zine-urilor si revistelor de arta online din Romania precum si un spatiu pentru prezentari si dezbateri.
  
  
  
 DO IT YOURSELF
 Self Publishing fair
 Bucuresti 16-18 Iunie 2006 
 Subsolul si podul Librariei Carturesti 
                  
 Participanti:
  
 Standuri (subsol)
 2020/Incepem 
 Atelier Deschis
 Fanzinul Manga 
 Gluga Neagra / fanzine punk, DIY, politice (TBC)
 Hardcomics 
 Idea
 Self Publishing din Cehia
 Version 
  
 Extra
 La Strada Music
  
  
 Mix (pod)

Made in Romania:

Vector, 360°, Povesti (fanzinul tm), Oricum, Street Party Mix (Emanuel Borcescu), Sertare (revista audio), Stickaround (Alexe Popescu, Paul Dersidan), Spazi Aperti 2005 (catalog expozitie Roma), Pardon (Dina Dancu), Ce e arta si la ce ne ajuta ea (Catalin Rulea), Armada Revolutiei Culturale (Catalin Rulea), Karakiri (Oana Felipov), Mixed Typo Journal (Mihaela Popa), Pisica Patrata (Alexandru Ciubotariu), Magnete (inventica decaptare), Zilnik (Alex Petrosanu), Anarho-punk zines din Craiova si Timisoara si multe multe multe altele? 

 

International:
 Monochrom (Austria), Get a fucking Job (New Social Art School, Scotia), Crap at art, (Aberdeen street skaters, Scotia), Target (Eva Merz, Scotia), The Art Of Destruction (Alexander Brener, Barbara Schurz), Guide to open content licenses (Lawrence Liang), Where work ends and mission begins (BANKLEER), Elend & Vergeltung (Isabel Reiss, Catriona Shaw, Jürg Tschirren), WeAreTheArtists (Elvetia) si multe multe multe altele?

 Send instant messages to your online friends http://uk.messenger.yahoo.com 
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/