www.nettime.org
Nettime mailing list archives

Re: [Nettime-ro] bienala bucuresti
Gabriel Baldovin on Fri, 23 Jun 2006 12:24:49 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: [Nettime-ro] bienala bucuresti   In vremea in care underground si manga se vede la Carturesti si poornografia cu foarte multi bani la MNAC consider o expozitie la Muzeul de Geologie si Gradina Botanica un lucru bienvenit. Mie imi aduce aminte ca o scena artistica e mai larga decit pare ca exista solutii decente la probleme care par de nerezolvat.
   Adica cum sa faci ceva inafara statului, primariei si clasic de-acuma la noi inafara unei bune parti din scena artistica?. Cum sa faci ceva cind totul pare impotriva ta?


 Cred ca e puntin deplasata ideea care se simte aici anume ca intr-un fel mediul artistic bucurestean e cazut inpacat dar vine Bienala si-l salveaza. Oarei astea sint problemele noastre? Ca la MNAC se vede pornografie si la Carturesti --manga. Ne intoarcem cu un secol in urma ca sa limitam domeniile de operare ale artei? Cum ramane cu ideea ca arta e acelasi lucru cu viata? Sau poate crezi ca lucrurile astea nu apartin vietii cumva?
  Ai grija Dan Perjovschi sa nu ajungi sa desfiintezi insasi arta si viata din dorinta de a desfiinta cu orice pret MNAC! Cred ca e satula tara asta de asceti urbani.

 ______________________________________________
Esti plictisit? Vezi ce anunturi s-au mai afisat la avizier!
http://search.avizier.ro/?q=anunturi
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/