www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] Eterna si fascinanta Romanie
Simona Vilau on Thu, 3 Aug 2006 21:00:02 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Eterna si fascinanta Romanie


 Stimati abonati Nettime,
 
  Vreau sa va spun o poveste pe scurt: subsemnata, am trimis acum putine zile un anunt cum ca expozitia mea intitulata "Regele pe divan", in traducere anglofona libera "The King on the couch" va continua intr-un spatiu nou, si anume cafeneaua Clubber din zona Floreasca. Zis si facut! Cum am reusit eu sa expun in Clubber?
 Simplu: in timp ce panotam la Simeza a trecut un tanar care lucra in acel Clubber Cafe, a intrat in vorba cu mine, a laudat evenimentul in curs si mi-a propus sa expun la el. La inceput nu am dat atentie, am zis ca sunt vorbe in vant, dar, dupa, a inceput sa sune, ca sa stabilim noul eveniment "ravisant". 
 Pentru mine nu era un mare eveniment, de obicei detest sa expun in doua locuri aceleasi lucruri, insa am zis da, ca sa intalnesc altfel de public si sa vad cum e, parea inedit locul. 
 Vernisajul, dupa cum am anuntat, trebuia sa aiba loc pe 1 august 2006, la orele 19:00.
 Stimabilele personalitati lucratoare acolo au sunat cu 5 ore inainte de vernisaj  ca sa ma anunte ca barul intra in "concediu" definitiv si ca evenimentul organizat de ei este anulat. In acest caz, eu mi-am luat lucrarile cat mai repede cu putinta din acel loc devenit brusc nesigur. 
 Asadar, imi cer scuze in public pentru lipsa de seriozitate a unor oameni, care traiesc intr-o dimensiune paralela, si mai ales pentru faptul ca am dat pe nettime, cu nestiinta, un anunt fals.
 A voastra simpatizanta,
 Simona Vilau
 
  
 
 		
---------------------------------
Groups are talking. We´re listening. Check out the handy changes to Yahoo! Groups. 
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/