www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] Razvan Botis in expozitia "Dealul era un munte" la galeria
andreiana mihail on Tue, 3 Nov 2009 17:23:46 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] Razvan Botis in expozitia "Dealul era un munte" la galeria Andreiana Mihail, vineri ora 19, 00


Galeria Andreiana Mihail va invita vineri, 6 noiembrie intre orele 19,00 si 21,00, la vernisajul expozitiei "Dealul era un munte"
Artist Razvan Botis 
 
 
Nu este vorba numai despre imagini in lucrarile lui Razvan Botis, ci si despre acea  nevoie creata de istorie de a numi un obiect arta. Sunt constatari ale situatiilor simple, comune, citeodate nemiscate sau imediate, fara pretentii sau premeditare. Botis surprinde inteligent,  chiar in apropierea momentului zero, realitatea stricto senso.
 
 
"Camuflaj (hidden knife), si totusi nu este vorba de a ascunde ceva ci de a reda locul de drept al cutitului in lumea asta. Cutitul nu are alta utilitate, decit cea de a sta asezat cuminte si frumos, adica intr-un ghiveci printre surorile lui, frunzele ascutite si lungi. E definitia cutitului.
Textul (some day I will get out and I will let this marker dry) -  spre deosebire de marker - are nevoie de aer ca sa supravietuiasca. Markerul insa, nu e claustrofob.
Intotdeauna  trebuie sa alegi din 3-4 probe pe cea care va deveni obiect de arta. Eu am ales proba din mijloc. Aceeasi chestionare a utilitatii esteticului o intilnim si in fotografia «Provisorio». Provizoriul nu necesita estetica, sau : ca nu cumva sa intram intr-o mare confuzie, inestesticul trebuie imediat etichetat. "  Ciprian Muresan
 
 
Expozitia va fi deschisa pina la data de 30 noiembrie. Programul galeriei: Miercuri -Vineri 15,00-19,00, Simbata de la 12,00-15,00 sau cu programare la telefon 0722 650 221 sau 0722 390 362.
 
Galeria Andreiana Mihail
Str. Pandele Tarusanu 4 bis
www.andreianamihail.com
info {AT} andreianamihail.com
Tel : +40 722 650 221
 


      
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/