www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] SPATIU EXPANDAT expozitia de proiecte
BALKO JUDIT on Fri, 8 Jul 2011 11:43:33 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] SPATIU EXPANDAT expozitia de proiecte


Asociatia Volum Art va invita marti, 12 iulie 2011, ora 19, la Muzeul National al Taranului Roman, Sala Foaier la vernisajul expozitiei de proiecte Migrare si reasezare.
Expozitia Migrare si reasezare prezinta 38 de proiecte de arta pentru spatiul public, Âtrimise de 25 de artisti romani din toata tara in urma apelului lansat de Asociatia Volum Art in perioada 26 mai â 24 iunie 2011 in cadrul programului SPATIU EXPANDAT. Din cele 38 de propuneri, 8 lucrarile vor fi realizate si prezentate publicului in perioada septembrie â octombrie 2011, in Parcul Kiseleff, Bucuresti.
SPATIU EXPANDAT este un program de arta publica, initiat de Asociatia culturala Volum Art si lansat pe 26 mai 2011, invitand artistii sa se implice in remodelarea spatiului urban realizand sculpturi, instalaÅii, sculpturi-obiect, etc., plecand de la tema Migrare si reasezare. 
Programul SPATIU EXPANDAT isi propune o recompunere sau o amprentare a spatiului public Âprin arta, atat din punct de vedere conceptual, cat si senzorial si apropierea publicul larg de arta contemporana.
Autori & coordonatori program: Judit Balko& Mihai Balko
Colaborator program: Adrian Guta, critic de arta
Â
Perioada expozitiei: 12 iulie -16 iulie 2011
Adresa: Muzeul National al Taranului Roman, Sala foaier , Str. kiseleff, nr.3, Bucuresti (intrarea prin Str. Monetariei)
Organizator: Asociatia Volum Art
Parteneri: Primaria Sector 1, On Media International, Global Mindscape, Muzeul National al Taranului Roman
Recomandat de Dilema Veche
Parteneri Media: Radio Romania Cultural, Decat o Revista, Veioza Arte, Vernisaje.com, Modernism.ro, Metropotam, WebCultura
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro {AT} nettime.org
http://www.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/