Nikki Timmermans on Fri, 11 Sep 2009 12:41:59 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] Reminder: deadline Ronde 17 Digitale Pioniers


Reminder: deadline Ronde 17 Digitale Pioniers

Nog een weekje te gaan... Op 20 september 2009 sluit de mogelijkheid om projectvoorstellen voor de 17e ronde Digitale Pioniers, de stimuleringsregeling voor maatschappelijke internetinitiatieven, te doen.

Het thema van deze ronde is Reset. Er wordt gezocht naar projecten die inspelen op de kansen die de crisis biedt en een bijdrage leveren aan het publieke debat op het internet. Voor de zeventiende ronde is in totaal 150.000 euro beschikbaar. Projecten die zelf software ontwikkelen, kunnen met maximaal 32.000 euro ondersteund worden. Projecten die zich op het ontsluiten van informatie of het aanbieden van een publieke dienst richten met maximaal 17.000 euro.

Over Digitale Pioniers
De Digitale Pioniersregeling ondersteunt als enige regeling in Nederland innovatieve nieuwe mediaprojecten en is bedoeld voor kleine maatschappelijke organisaties zonder winstoogmerk. Vaak kunnen zij met hun ideeën niet bij reguliere fondsen terecht. De regeling wordt sinds 2002 met steun van het Ministerie van OCW uitgevoerd door Stichting Nederland Kennisland. In zestien rondes zijn inmiddels meer dan 160 projecten ondersteund. Gezamenlijk weten Digitale Pioniers projecten een breed publiek te bereiken. In totaal hebben zij circa miljoen bezoeken per maand.

Kijk voor meer informatie over aanvragen, het thema Reset en de Leidraad op de website van Digitale Pioniers www.digitalepioniers.nl/aanvraag en het online Aanvraagformulier op https://aanvraag.digitalepioniers.nl . Of neem contact op met Nikki Timmermans via nt[at]kl.nl of +31.20.575.6720.

______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).