Geert Lovink on Sun, 8 Sep 2013 20:57:05 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-nl] de facebookvraag gereduceerd tot marketing voor grote organisaties


Emerce lanceert The Facebook Conference

Beste heer, mevrouw, 

Save the date! Vandaag kondigen we de lancering aan van The Facebook Conference als onderdeel van de nieuwe Amsterdam eWeek. De allereerste editie van “The Facebook Conference” biedt een combinatie van strategie, tips en praktijkverhalen van onder andere Adidas, KLM, ANWB, Hartstichting, Samsung, Kroodle en TWBA op woensdag 9 oktober a.s. in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam.

Facebook is niet meer weg te denken in het spectrum van platformen in digitale media. Tijdens dit event geven we antwoord op vragen zoals “Hoe Facebook effectief in te zetten voor branding, communicatie, conversie, sales en activatie? Hoe past Facebook in de overall marketingstrategie en campagne? Welke doelstellingen kunnen worden behaald? En wat is de beste aanpak?”

Wij zorgen voor de beste cases, voorbeelden en de betere experts on stage. Speciaal voor marketing, online, social media en e-business managers die zich bezighouden met het inzetten van Facebook voor hun business.

The Facebook Conference is onderdeel van de nieuwe Amsterdam eWeek. In de week van 7 tot en met 11 oktober vindt een aantal evenementen in Amsterdam plaats rond internet, digital marketing, ebusiness, ecommerce en innovatie in IT.

Meer informatie volgt binnenkort via al onze kanalen!

Met vriendelijke groet,

Gijs Vroom
Hoofdredacteur en uitgever
EMERCE


______________________________________________________
* Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet
* toegestaan zonder toestemming. <nettime-nl> is een
* open en ongemodereerde mailinglist over net-kritiek.
* Meer info, archief & anderstalige edities:
* http://www.nettime.org/.
* Contact: Menno Grootveld (rabotnik@xs4all.nl).