Alexandru Patatics on Wed, 10 Apr 2002 15:06:11 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] dead-line proiecte StudentFest Timisoara 2002


Reamintim ca dead-line-ul pt. proiecte este 11.04.2002
Selectia va fi anuntata in 12.04.2002
-----------------------------------------------------------------
 
“INSIDE” este tema propusa pentru aceasta editie a StudentFest-ului care va avea loc intre 16-21.04.2002. Pentru aceasta manifestare, la sectiunea arte vizuale, Organizatia Studentilor din Universitatea Timisoara OSUT - a incheiat un contract de parteneriat cu fundatia F O R M A T care prevede doua posibile sectiuni de aplicare pentru studentii care doresc sa participe. Acestea sint determinate de spatiile disponibile vizate, dupa cum urmeaza:
 
A. - productia a 5 proiecte, la galeria 2/2 Bastion, (linga libraria “NOI”), Timisoara, in perioada de desfasurare a festivalului studentesc. Este vorba de continuarea unei initiative de expunere in acel spatiu incepute in precedenta actiune ‘Night Shot Series’.
Desi nu se doreste a fi o simpla repetitie, ideea de a produce o lucrare ‘site-specific’ – un nou proiect, seara de seara si de a stabili cu aceasta ocazie un loc de intilnire constant intre studenti si public, intre orele 19-21, este deja verificata si va fi pastrata si pentru aceasta actiune.
 
La aceasta sectiune numarul proiectelor selectate este limitat la 5 – respectind cele cinci zile disponibile intre 16-20.04.2002.
Proiectele selectate se vor produce cu sprijinul tehnic si organizatoric al fundatiei F O R M A T. In acest scop depunerea proiectelor se va face pina in data de 11.04.2002 - selectia va fi anuntata in 12.04.2002.
Proiectele se vor trimite prin e-mail, postal, sau chiar se pot preda personal, adresate fundatiei F O R M A T  (T/F. 056 199770 sau mobil: 092-295250) . 
 
e-mail: format@ambient.dnttm.ro
 
 
B. - aceasta sectiune va include lucrari sau proiecte deja realizate (care nu necesita o noua productie) ci doar expunere. Aceasta se datoreaza perioadei de timp extrem de scurte ramase pina la inceperea festivalului si caracterului specific al spatiului de la ‘Memorialul Revolutiei’ Timisoara – loc in care au fost expuse lucrari si la precedenta editie a festivalului.
Pentru aceasta sectiune fundatia F O R M A T va supraviza selectia si expunerea lucrarilor, la solicitarea OSUT, insa nu va putea asigura asistenta tehnica completa. Numarul aproximativ de participanti selectati va fi intre 20-30, studenti de la toate institutele din tara.
 
Pentru cei care ar dori sa participe la aceasta sectiune se pot trimite documentatii care sa includa:
 
-  foto/imagine doc. lucrare/actiune (prin e-mail, jpg, max. 100 KB)
-  text – titlu, gen, dimensiuni etc.
-  alte date tehnice semnificative, eventual spatiul recomandat pt. expunere
-  date personale (student, la ce sectie, an, act identitate, adresa contact, tel, e-mail – acestea sint necesare, in cazul selectiei, pentru legitimatiile de participant)

Aceste date se pot trimite prin e-mail pe adresa:

      osut@platan.uvt.ro
sau
      ro_daju@yahoo.com
 
pina in data de 11.04.2002 - selectia va fi anuntata in 12.04.2002.
 
 

Alexandru Patatics / Fundatia F O R M A T