Asociatia ECUMEST on Wed, 2 Oct 2002 20:52:24 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] INFO ARCult: Ministerul Culturii si Cultelor - LISTA DE CONTACTE


INFO ARCult*
Subiect: Ministerul Culturii si Cultelor - LISTA DE CONTACTE
 

In incercarea de a contribui la o facilitare a comunicarii dintre sectorul cultural independent si autoritatile publice, ARCult va pune la dispozitie o lista de contacte incluzind organigrama Ministerului Culturii si Cultelor si datele de contact (telefon, fax, e-mail) ale reprezentantilor tuturor directiilor ministerului. Aceasta poate fi accesata in pagina de Stiri ARCult la http://www.ecumest.ro/arcult/stire_10-01.htm.

Speram ca acest demers vine in intimpinarea necesitatilor unei parti insemnate a institutiilor si organizatiilor culturale din Romania si contribuie la ameliorarea comunicarii acestora cu Ministerul Culturii si cu autoritatile publice in general.

Acest demers se fundamenteazã totodata pe prevederile Legii nr.544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, care garanteaza, in relatiile dintre persoane si autoritatile publice, accesul liber si neingradit al persoanei la orice informatie de interes public. Mai multe informatii despre aceasta lege si prevederile ei in pagina de Stiri ARCult la http://www.ecumest.ro/arcult/stire_09-30.htm.

Oana Radu, director programe
Asociatia Culturala ECUMEST
 

*INFO ARCult reprezinta un serviciu de informare a sectorului cultural romanesc in domeniul politicilor si legislatiei culturale, propus in cadrul programului ARCult. Pentru a va inscrie sau sterge din lista de distributie electronica INFO ACRult trimiteti un mesaj la ecumest@pcnet.ro.
*ARCult - Agentia Culturala Romana este un program al Asociatiei Culturale ECUMEST ce urmareste sa asigure sectorului cultural din Romania asistenta specializata (informare, consultanta, cercetare) in domeniul politicilor si legislatiei culturale, sa faciliteze comunicarea si cooperarea in interiorul sectorului cultural si sa contribuie la o imbunatatire a cadrului in care sectorul functioneaza. Mai multe informatii la
www.ecumest.ro/arcult.htm.
____________________________
Asociatia Culturala ECUMEST
Str. Batistei nr. 14, et. 1, Bucuresti
Tel/fax: 021-21 22 100
E-mail: ecumest@pcnet.ro
Website: www.ecumest.ro