dcm foundation on Mon, 7 Oct 2002 08:18:25 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] video dans la bucuresti


VIDEO DANS | Movements on the EDGE
 
Avem placerea sa va invitam in zilele de
Miercuri 9 octombrie : Joi 10 octombrie
la o selectie de filme de dans oferite de Institutul Goethe si StiftungKultur Koln in colaborare cu Fundatia Proiect DCM. Selectia filmelor care fac parte din programele "Video German Dance Prize" si "MEN'S RITUAL + spoturi publicitare masculine " a fost realizata de dna. Birgit Hauska, directorul departamentului video dans din cadrul SK care va face si o scurta introducere.  
 
Filmele vor fi prezentate la sediul Institutului din str. Henri Coanda, nr. 22, ora 18.00 .  In atasament veti gasi programul complet al filmelor precum si o scurta prezentare a filmelor.
 
Intrarea la filme este gratuita !
Va asteptam.
 

Filmele sunt prezentate in cadrul mini-festivalului "Movements on the Edge" organizat de Fundatia Proiect DCM in parteneriat cu Centrul MAD si in colaborare cu Institutul Goethe, Institutul Francez, British Council, ArCuB si Primaria Municipiului Bucuresti, Teatrul Bulandra si cu sprijinul financiar si logistic al Fundatiei Pro Helvetia, Forumul Cultural Austriac, KulturKontakt, Dance Theater Workshop – Suitcase Fund, Ambasada Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti, AFAA – Association Francaise d’Action Artistique, Institutul Polonez, UNITER, Casei de Cultura a sectorului 4 “Nicolae Balcescu”, Green Hours 22, si al programului Theorem - Cultura 2000.
 
Proiectul este realizat FARA sprijinul Ministerului Culturii si Cultelor din Romania. 
 
 

Attachment: program filme goethe.rtf
Description: MS-Word document