Vlad Nanca on Wed, 3 Dec 2003 10:43:36 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] lansare - Grupul SanitarLANSARE : Prima formatie romaneasca ce promoveaza playback-ul se lanseaza pe piata. Concertul -desigur playback total !- dar cu o coregrafie de exceptie se va avea produce joi, 4 decembrie, ora 21, in Twice, in cadrul unui show de ex-cep-ti-e!!!!! Vino cu noi sa facem playback impreuna cu Grupul Sanitar joi seara !!! "Playback pe fata si playback pe dos 

Noi facem playback atit de frumos 

Playback la bas, playback la clape 

Oriunde am fi, muzica e in alta parte" Stilul abordat: life-style 

Componenta formatiei: 

Fun Lorin' Sterians - organ vocal, textier, coregraf, tapiter. Introvertit, aproape autist. De la infiintarea formatiei n-a mai vorbit niciodata cu colegii de trupa. Daca ar cistiga la loto o suma oarecare, ar investi-o in productia de eugenii. Nu suporta sexul foarte slab, metroul, indolenta si impedanta. Are o pisica pe nume Relu si un pastrav in congelator. Idoli: Cosmo Kramer. Stefan Onica Jr. - kitaro - Poate fi recunoscut pe strada, alei si in locuri special amenajate dupa firmituri, coji de seminte si singura pereche de pantaloni bufanti din colectia iarna, vara, primavara, toamna a fabricii de suc Brifcor. Despre familia sa s-a scris o piesa de teatru. Zicala sa preferata: "Parul plecat, sabia nu-l taie." Minimalist. Cioranus - bass - Taur furios care nu poate fi imblinzit decit de o pereche de chilotei rosii, flausati de o asiatica. Ultima carte pe care a citit-o a fost adaptarea erotica dupa "Cartea Junglei". In rest, este sanatos. Influente muzicale: ceasurile de plastic cu 12 melodii, alarmele de masina, clopotnita Sf. Iosif, flatulatia la ursul brun, usile prost unse, ciocanitoarea Woody, pickamerul si Dvorak. Playback Superstar este primul album care promoveaza, cu toata onestitatea, playback-ul. Grupul Sanitar este o trupa muzicala, ca toate celelalte din show-biz-ul romanesc, adica foloseste in studio vocile altora si face playback in concerte. Membrii trupei nu au studii muzicale si nici voce, acesta fiind si criteriul dupa care au fost selectionati. Unul dintre fondatori a fost eliminat din formatie deoarece a fost surprins cintind si s-a descoperit cu stupoare ca poseda ureche muzicala. "Va anuntam ca Grupul Sanitar face playback la nunti si botezuri, parastase si cumetrii, conferinte de presa, in concerte si mai ales in studio. Grupul Sanitar va ofera un bogat sortiment de formatii pe care le poate mima cu cel mai desavirsit profesionalist. Noi facem playback pe: Slayer, Arkan, Falco, Temisan, Phoenix, Warren G, Coldplay, Parazitii.." Playback Superstar, lansat sub sloganul "Playback pina la capat!" demonstreaza ca, printr-o promovare buna, oricine poate deveni vedeta muzicala chiar daca nu dispune de talent. Grupul Sanitar nu are piese proprii ci numai colaborari cu alte trupe sau solisti. Cele 15 piese ale albumului de debut sunt realizate cu ajutorul prietenilor mai talentati. Orice formatie care doreste sa le faca cadou o piesa va fi trecuta pe lista cu felicitarile de Craciun. Aparitia Grupului Sanitar este rezultatul firesc al starii in care se afla Industria Muzicala Romaneasca si gazonul Stadionului National. 

Playback cu piine 

Playback cu marar 

Playback in cada 

Ori in Grupul Sanitar 

Playback la munca 

Playback la vot 

Noi facem playback peste tot! Grupul Sanitar isi propune ca drepturile de autor ale primului album vor fi donate Asociatiei pentru Protectia Laptelui Batut. 

Dona Stoicescu 

Promotion Coordinator 

A&A Records/Warner Music Romania 

Pta. Rosetti 3, et. 1, ap. 3, sector 2, 

Bucuresti 

Tel/Fax: 021-310.04.72; 021- 312.56.49 

Mob: 0722.335.614 

www.alma.ro 

Vlad Nanca

Calea Grivitei 39, Apartament 8, Sector 1, 010703 Bucuresti ROMANIA
Tel +40 21 6504452   /  Fax +40 21 3121311  /  Mobile +40 723 240434


---------------------------------
Download Yahoo! Messenger now for a chance to WIN Robbie Williams "Live At Knebworth DVD"
_______________________________________________
Nettime-ro mailing list
Nettime-ro@nettime.org
http://amsterdam.nettime.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nettime-ro
-->
arhiva: http://amsterdam.nettime.org/